Аюрведичний бальзам від застуди ПРОСТУДИН Dr.Трав 35 г

Аюрведичний бальзам від застуди ПРОСТУДИН Dr.Трав 35 г

Продавець:mantra

4.7/5  ( 177 оцінок )

120

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

-полегшує біль

-має противірусну дію

-нормалізує дихання

рекомендується як допоміжний засіб у комплексі заходів, спрямованих на профілактику гострих респіраторних захворювань. Компоненти, що входять до складу бальзаму мають противірусний, бактерицидний ефект. Бальзам сприяє усуненню закладеності носа при застуді.Бальзам на основі природних компонентів знімає закладеність носа, нормалізує дихання. Ефірні олії евкаліпта, м'яти допомагають при перших ознаках простудних захворювань. Бальзам містить екстракти: прополісу, евкаліпта, сосни; ефірні олії: евкаліпта, шавлії, м'яти; олію зародків пшениці, бджолиний віск.

Дія продукту:

Екстракт прополісу — містить ароматичні речовини, смоли, флавони, мінеральні речовини та ін. Має противірусну, протизапальну, ранозагоювальну дію. Використовується для лікування і профілактики простудних захворювань.

Екстракт евкаліпта — має бактерицидну, протизапальну, загоюючу дію. Використовується при гарячкових станах, для лікування захворювань дихальних шляхів (грип, ангіна, бронхіт).

Екстракт сосни — має антисептичну, спазмолітичну, протизапальну дію. Використовується зовнішньо для профілактики та лікування гострих респіраторних захворювань.

Ефірна олія евкаліпта — має протизапальну дію, знімає спазми, благотворно впливає на білковий обмін в шкірі. Ефірна олія шавлії мускатної — стимулює кровообіг, зменшує м'язовий біль при фізичних навантаженнях, радикуліті, остеохондрозі.

Ефірне олія м'яти — володіє очисними і розігріваючими властивостями. Використовується при артриті, неврологічному болю, бронхіті.

Олія зародків пшениці — має протизапальну, ранозагоювальну дію, покращує обмін речовин і благотворно впливає на регенерацію епідермісу.

Бджолиний віск володіє сильними бактерицидними властивостями.

Спосіб застосування:

бальзам нанести тонким шаром на проблемні ділянки на грудях і спині, крила носа, скроні і легкими рухами втирати в шкіру. При необхідності повторити. Для досягнення найкращого результату прикрити теплим компресом.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами