Гель для видалення рубців і всіх видів шрамів Scar Gel 15 г. Giffarine (8850904140058)

Гель для видалення рубців і всіх видів шрамів Scar Gel 15 г. Giffarine (8850904140058)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

350

Немає в наявності

23

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Гель для видалення рубців і всіх видів шрамів Scar Gel 15 г. Giffarine: секрет красивої і здорової шкіри

Ідеальна шкіра - це не тільки мрія, а й реальність, яку можна досягти за допомогою інноваційних засобів і технологій. Гель для видалення рубців і шрамів Scar Gel 15 р. від бренду Giffarine - це ваш секрет ідеальної шкіри, який дозволить вам позбутися небажаних слідів на шкірі, назавжди забути про недоліки і насолоджуватися бездоганним зовнішнім виглядом.

Особливості Scar Gel:

Натуральні інгредієнти. Гель розроблений з використанням тільки натуральних компонентів, що робить його безпечним і ефективним засобом для догляду за шкірою. Він містить активні інгредієнти, такі як алое віра і екстракт огірка, які живлять і зволожують шкіру.

Видалення рубців і шрамів. Scar Gel сприяє активному руйнуванню колагену, який утворюється при загоєнні рубців і шрамів, роблячи їх менш помітними. Цей засіб допоможе вам позбутися старих і нових рубців, роблячи шкіру більш гладкою і рівною.

Профілактика рубців. Завдаючи Scar Gel на свіжі рани і пошкодження, ви знижуєте ймовірність утворення рубців і шрамів. Гель допомагає шкірі заживати швидше і без видимих слідів.

Догляд за шкірою. Крім своїх основних функцій, Scar Gel також доглядає за шкірою, допомагаючи усунути почервоніння, свербіння і роздратування. Він забезпечує довгостроковий догляд за вашою шкірою.

Зручність застосування. Scar Gel легко наноситься і швидко вбирається, не залишаючи жирної або липкої плівки. Ви можете використовувати його навіть під макіяжем.

Отже, Scar Gel 15 р. від Giffarine - це ваш надійний супутник на шляху до ідеальної шкіри. Забудьте про недоліки і насолоджуйтеся гладкою, доглянутою шкірою, яка буде захоплювати всіх вас оточуючих. Почніть піклуватися про свою шкіру вже сьогодні і даруйте собі неймовірне задоволення від її краси. Scar Gel - це інноваційне рішення для вашої шкіри!

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами