Фрістайл Лібре Рідер Freestyle Libre Reader

Фрістайл Лібре Рідер Freestyle Libre Reader

Продавець:TsukorOk

4.9/5  ( 51 оцінок )

5 400

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Рідер Freestyle Libre – це компактна лабораторія у вашій кишені! Через малі габарити пристрою робити спостереження за рівнем цукру в крові легко і зручно. 

Існує два способи вимірювання глюкози:

  1. Застосовуються тест-смужки. Вони показують хороші результати в аналізах, які проводяться самостійно вдома. Для цього необхідно нанести крапельку крові на смужку та вставити її в рідер. Через кілька секунд на екрані з'явиться результат тесту.
  2. Новий пристрій – сенсор Freestyle Libre. Завдяки зчитувачу процес виміру глюкози вийшов на зовсім інший рівень. Необхідно лише встановити сенсор на руку, і рахувати дані про стан глюкози просто спрямовуючи глюкометр Freestyle Libre на сенсор. Передача сигналу на рідер відбувається навіть крізь одяг, не обов'язково оголювати руку.

Моніторинг та тенденції

На екрані відображається графік вимірювань, який постійно оновлюється в реальному часі. Завдяки чому, дозволяє точно вибудувати криву глюкози на графіку і відстежувати тенденції до підвищення або падіння глюкози (залежно від того, чим ви займалися і як харчувалися). Сам графік будується спираючись останні 8 годин, що є оптимальним рішенням у домашньому контролі глюкози.

Крім цього, ви можете самостійно вибудувати власну систему оповіщень та попереджень зі звуком та вібрацією, які нагадуватимуть вам про необхідність ввести інсулін або зробити замір. Також можна додати свої нотатки в графік, що дозволить значно покращити інтерпретацію отриманих даних. 

Зберігання результатів та аналіз

Глюкометр Freestyle Libre автоматично запрограмований зберігати ваші отримані результати протягом 3 місяців. Завдяки такому тривалому терміну можна більш точно визначити стан вашого здоров'я та недоліки в лікуванні. Цей прилад дає загальну картину дня і місяця, так, якби за вами неухильно спостерігав особистий лікар і аналіз крові на глюкозу.

Одиниці виміру:  ммоль/л.

Бренд:  Abbott

Виробництво:  Німеччина  

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами