Ланцетний пристрій Infopia +10 ланцетів

1 відгук

Код:  367392264

Ланцетний пристрій Infopia +10 ланцетів

1 відгук

Код:  367392264

Продавець:Ваш DOC

4.7/5  ( 18 оцінок )

200

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

18

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Ланцетний пристрій Файнтест зручно та безпечно при експлуатації. Завдяки новій збалансованій пружині та м'якому багаторівневому регулюванню глибини проколу досягається практично безболісний прокол. Ці налаштування дозволяють підібрати індивідуальне налаштування ланцетного пристрою.

  • З метою уникнення випадкового проколу та мінімального контакту користувача з кров'ю, пристрій має функцію автоматичного видалення ланцету з гнізда. Це відбувається під час використання спеціальної кнопки на корпусі ланцетного пристрою.
  • У відкритому вигляді не можна випадково звести та спустити пристрій, що забезпечує максимальну безпеку.


Ланцетні пристрої від Корейської компанії Infopia від Finetest - це пристрій, головними складовими якого є пластиковий футляр з вбудованою в нього тонкою, гострою голкою. Ланцетний пристрій Finetest дозволяє легко та майже безболісно проколювати шкіру пальця для того, щоб у домашніх умовах провести визначення рівня глюкози крові. Користуватися ланцетним пристроєм Файнтест дуже просто, зручно та важливо безпечно.

Автоматичний ланцет Файнтест має точно збалансовану пружину викиду голки, а також регулювання кількох рівнів глибини проколу. Це дозволяє значно зменшити неприємні відчуття під час забору крові. Можливість регулювання дозволяє індивідуально підбирати та контролювати глибину проколу при користуванні ланцетним пристроєм Файнтест.

Щоб уникнути випадкових уколів та виключити зіткнення з кров'ю при видаленні використаної голки, ланцетний пристрій Файнтест має спеціальну кнопку на корпусі для автоматичного видалення ланцету з гнізда.

Навіть якщо ланцетний пристрій Файнтест відкрито, неможливо випадково звести і зробити укол, оскільки пружинний механізм приховує голку ланцету до і після проколювання. Це дозволяє уникати порізів і подряпин, а також унеможливлює повторне використання ланцету, робить використання ланцетного пристрою Finetest максимально безпечним.

Характеристики

Вага
  • 0,1 кг
Країна реєстрації бренда
  • Республіка Корея (Південна Корея)
Країна-виробник
  • Республіка Корея (Південна Корея)
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Андрій Олійник
    Відгук від покупця. Продавець: Ваш DOC

    Чудовий набір. Гострі голки і якісний ланцетний пристрій.

    Переваги:
    Чудова якість, гострі голки
    Недоліки:
    Не знайшов