Капсули для лікування і профілактики печінки Look Tai Bai (Лук Тай Бай) 100 шт Erawadee №26 (8859292820269)

Капсули для лікування і профілактики печінки Look Tai Bai (Лук Тай Бай) 100 шт Erawadee №26 (8859292820269)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

585

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Лікування та профілактика захворювань печінки. Очищає печінку. Відновлює і зберігає клітини печінки. Перешкоджає ожирінню печінки. Лікування опісторгоспу, лямбліозу та інших паразитарних захворювань печінки. Рекомендації щодо застосування: застосовують для лікування хронічних гепатитів різної етіології (алкогольний, токсичний, аутоімунний). Цироз печінки. НАЖБП (неалкогольна жирова хвороба печінки). У комплексній терапії вірусних гепатитів, паразитарних захворювань і лікарських ураженнях печінки, а також у комплексному лікуванні атопічного дерматиту, псоріазу, нейродерміту, екземи. Для профілактики гепатотоксичності (при призначенні статинів, оральних контрацептивів, антибактеріальної, протигрибкової терапії та ін.).

Look Tai Bai Phyllanthus Amarus - капсули для лікування печінки
Натуральний препарат Compound Look Tai Bai capsule призначений для лікування і профілактики захворювання печінки. Препарат активно відновлює клітини печінки при алкогольному, жировому, лікарському та токсичному отруєнні. Ефективність лікування доведена так само при захворюваннях, викликаних дією паразитів і вірусів.

До складу БАДу включені лігнани, бензеноїди, стероїди, філлантин, алкалоїди, флавоноїди, вітамін С, що надають гепатопротективну дію, борються із запальним процесом, знімають інтоксикацію організму, зупиняють розвиток пухлин.

Активні речовини ятрозин, пальматин, магнофлорин, берберин надають антиоксидантну і протимікробну дію, знімають спазми, полегшують наслідки алергічної реакції, локалізують осередок запалення.

Стабілізують рівень цукру інсуліноподібні пептиди, харантини та алкалоїди. Включені до складу препарату сесквітерпени, стигмайстерень і пачулол знімають спазми і запалення, активно борються з вірусами, надають фунгіцидну дію.

Покази застосування
Застосування препарату для лікування печінки рекомендовано за наявності патологій:

• гепатити в хронічній формі протікання;

• жирова хвороба печінки, не викликана алкоголем, що протікає в стадії стеатозу і стеатогепатиту;

• цироз печінки;

• неправильний обмін речовин;

• гіпербілірубінемія.

У складі комплексної терапії:

• гепатити вірусного характеру походження;

• паразитарні захворювання;

• метаболічний синдром;

• шкірні захворювання (дерматит, екзема, псоріаз).

У профілактичних цілях прийом препарату рекомендований при гепатотоксичності.

Активні речовини препарату відновлюють клітини печінки, сприяють структурній регенерації, нормалізує показники трансаміназу і білірубіну. При відновленні клітин печінки при метаболічному синдромі і НАЖБП препарат надає холеретичну, літолітичну дію. При гепатиті препарат блокує проникнення вірусів у тканини печінки, захищає гепатоцити.

Як приймати Лук Тай Бай
Всередину дорослим по 2 капсулі 3 раз на день після їжі. Курсом 4-8 тижнів. Дітям 1-5 років 1 капсула на день, старше 5 років 1-2 капсули 2 рази на день після їжі.

Протипоказання до застосування
Не рекомендовано приймати препарат у таких випадках:

• дитячий вік до 1 року;

• годуючим і вагітним жінкам;

• наявність алергічної реакції на компоненти, що входять до складу препарату.

Препарат No. 26 Look Tai Bai підтримує роботу печінки, бореться з вірусами і мікробами, сприяє відновленню клітин і структура тканин.

Основні діючі речовини
Phyllanthus Amarus Філлантус гіркий, Bhumyaamlaki, Бхуміамла (санскр.) - Багаторічна рослина, родич молочаїв, що належать до роду Phyllanthus сімейства філлантові (Phyllanthaceae). Phyllanthus amarus це традиційна аюрведична трава, використовувана в південній Індії, а потім і в країнах ЮВА для лікування жовтяниці і багатьох комплексних захворювань.

Спектр корисних функцій цієї рослини величезний: воно володіє жовчогонною і гепатопротекторною дією, використовується для лікування гепатитів та інших захворювань печінки, включаючи анемію, жовтяницю і рак печінки, багатьох типів жовчних і сечостатевих проблем, включаючи нирки і камені жовчного міхура, хороший помічник при застудах, туберкульозі, грипі та інших віз. використовується в лікуванні запальних захворювань внутрішніх органів, таких як цистит, простатит, венеричних захворювань та інфекцій сечовевидних шляхів, для запобігання атеросклерозу і цукрового діабету, застосовується при лікуванні шкірних захворювань.
Дослідженнями показано, що активні компоненти (phyllanthin і hypophyllanthin) допомагають у лікуванні та відновленні печінки, посилюючи регенерацію гепатоцитів. Рослина має яскраво виражений жовчогінний і гепатопротекторний ефект, що в свою чергу нормалізує рівень загального холестерину.

Phyllanthus amarus Schum. & Thonn. - 100 мг
Активні речовини: лігнани, філантин, гіпофілантин, флавоноїди, бензеноїди, танини, сапоніни, тритерпени, стероїди та алкалоїди. Вітамін С. Гепатопротективна, протизапальна, антитоксична, протипухлинна активності. Антиоксидантна, противірусна, антихолестатична, цитопротективна дії.
Екстракт ефективний при хворобах жирового,

Екстракт ефективний при хворобах жирового, алкогольного, лікарського і токсичного генезу, паразитарних і вірусних захворюваннях.
Tinospora tuberculat Beumee – 33,33 мг
Активні речовини: алкалоїди тінокардин, берберин, пальматин, магнофлорин і їхні глікозиди. Холін, вітамін С. Антиоксидантне, антимікробне, протизапальне, спазмолітичне і протиалергічне дії.
Momordica charantia Linn. - 33,33 мг
Активні речовини: харантини, інсуліноподібні пептиди, алкалоїди, що контролюють рівень цукру в крові природним чином. Стероїдні глікозиди, тритерпеноїди, момордицин. В-каротину і лікопін. Вітаміни групи В, С, Е, F, A, фолієва, нікотинова кислоти. Кальцій, магній, калій, фосфор, залізо, марганець, натрій, цинк, селен, кремній. Глютамінова, аспарагінова кислоти, лейцин.
Pogostemon cablin Benth. - 33,33 мг
Активні речовини: сесквітерпени, пачулол, гуаєн, стигмайстерень. Спазмолітична, протизапальна, противірусна, фунгіцидна, антисептична дії.

Специфікації
No.26 Лікування Печінки Look Tai Bai 250мг, 100 капсул

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами