Підвищення імунітету і захисних сил організму Jiaogulan 100 шт. Erawadee №15 (8859292820153)

Підвищення імунітету і захисних сил організму Jiaogulan 100 шт. Erawadee №15 (8859292820153)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

560

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Називають «Трава безсмертя» за її високу оздоровчу здатність для всього організму і найсильніший антивозрастний ефект. Підвищує імунітет і захисні сили організму. Підтримує загальний тонус і працездатність у літніх людей, не викликаючи перевезення. Володіє вираженим омолоджувальним ефектом (приємним бонусом є ефект підтяжки верхніх вік). Систематичне застосування у складі комплексної терапії дозволяє підвищити ефективність основного лікування при наступних захворюваннях: цукровий діабет, захворювання щитовидної залози, остеопороз, ІБС, захворювання печінки, захворювання сечостатевої сфери, бронхіальна астма, атопічний дерматит, захворювання, що супроводжуються зниженням імунітету, переломи і раневі процеси.

Антиоксидант Jiaogulan capsule
Капсули Jiaogulan capsule - потужний природний антиоксидант, що підсилює неспецифічну резистентність організму, що володіє вираженим тонізуючим ефектом, що надає омолоджуючий ефект. Основним компонентом є витяжка з гіностеми п'ятилистної. Рослина це чинить на людський організм комплексну дію:

• Підвищення опірності фізичним та емоційним навантаженням, стресам;

• посилення неспецифічної резистентності організму;

• надає тонізуючий ефект, особливо виражений у випадку з літніми і ослабленими людьми.

Комплекс вітамінів, макро- і мікроелементів, флавоноїдів, полісахаридів і амінокислот, що містяться в тканинах гіностеми, дозволяє уникнути розвитку авітамінозів.

Покази застосування
Препарат «Секрет тайської молодості» може використовуватися в складі комплексної терапії при лікуванні всіх патологій, що супроводжуються погіршенням імунітету, опірності організму (включаючи діабет, хвороби печінки і нирок, серця).

Корисний при авітамінозах, хронічних стресах, рекомендується людям, чия робота пов'язана з посиленими фізичними навантаженнями. При регулярному прийомі знижує ризик розвитку онкологічних захворювань, прискорює відновлення організму після травм і важких хвороб.

Спосіб застосування
Капсули приймають всередину, тричі на день, після їжі, до двох штук за раз. Стандартна тривалість терапевтичного курсу - 8 тижнів. При необхідності курс лікування може бути продовжений.

Побічні ефекти, протипоказання
Натуральне походження препарату мінімізує ризики побічних ефектів. У рідкісних випадках можливі симптоми індивідуальної непереносимості. У людей може розвинутися легка нудота і діарея, що проходять відразу після закінчення прийому засобу.

Заборонена подача засобу вагітним і годуючим жінкам, дітям до року!

Препарат Jiaogulan capsule - натуральний сильнодіючий засіб, що прискорює одужання людини після важких запально-дегенеративних патологій, що підсилює імунітет, що надає тонізуючий ефект.

Специфікації
No.15 Секрет Тайської Молодості Jiaw Koo Larn 250мг, 100 капсул

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами