Детокс патчі для ступнів з лікувальними травами 10 шт. Gold Princess (8859443700037)

Детокс патчі для ступнів з лікувальними травами 10 шт. Gold Princess (8859443700037)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

350

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ефективний засіб очищення організму від токсинів через стопи ніг. Стимулювання циркуляції крові та обмін речовин, активізує роботу клітин, покращує функції життєво важливих органів, знімає втому, розслабляє м'язи.

Пластир для ніг детоксикаційний «Gold Princess Royal Detoxification Foot Patch» здійснює процес виведення токсинів і шлаків через підошви ніг, надлишку води з організму, сприяє усуненню та попередженню різного роду пухлин, а також бере участь у мікроциркуляції організму

Токсини, накопичуючись протягом тривалого часу в людському організмі, перешкоджають нормальному кровообігу, і таким чином призводять до виникнення різних недуг, наприклад, ревматизму, артриту, шкірних захворювань, захворювань судин, гіпертонії, цукрового діабету тощо. Регулярне застосування пластиря сприяє активному виділенню токсинів з організму, активізує кровообіг, прочищають енергетичні канали, регулює діяльність залоз внутрішньої секреції, сприяє очищенню шкіри, покращує колір обличчя, усуває шкірну пігментацію.

Відмінною властивістю цього виду детоксикації є його наочність - ви можете самі спостерігати за процесом виведення токсинів. З організму людини «витягуються» накопичені токсини з лімфою. Після використання на поверхні платівки, що контактує зі шкірою, утворюється буро-коричневий слиз. Чим довше застосовувати платівки, тим з кожним разом після використання, вони будуть світлішими.

Спосіб застосування: деяким людям достатньо провести один курс лікування - 5 днів (1 упаковка). У інших пластирі залишаються темними, з яскраво вираженою «витяжкою» навіть після 3-4 курсів. Багато залежить від віку людини, забрудненості місця її проживання, стану здоров'я та імунітету.

Спосіб застосування:

на очищені ступні приклеїти 1 пластир, залишити на 6-8 годин, можна залишити на ніч. Ретельно вимити ноги.

Основні компоненти:
деревний оцет і бамбуковий оцет, природний мінеральний порошок, листя мушмули, хітин, аралія Houttuynia, Вітамін C, натуральний рослинний порошок, ефірне масло апельсину.

Протипоказання:

не використовувати вагітним жінками, жінкам протягом менструального періоду (плюс 3 дні до і після циклу), не рекомендується використовувати дітям, а також не використовувати на відкритих ранах

Об'ємо: 10 шт

Виробник:  Gold Princess

Країна: Таїланд

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами