Капсули для лікування захворювань шлунка Kamin Chan 100 шт. Erawadee №22 (8859292820221)

Капсули для лікування захворювань шлунка Kamin Chan 100 шт. Erawadee №22 (8859292820221)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

490

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Препарат для лікування захворювань ЖКТ. Має протизапальні, антибактеріальні, знеболювальні властивості. Нормалізує секрецію шлунка. Володіє жовчогонною дією. Перешкоджає утворенню каменів у жовчному міхурі. Куркума сприяє загоєнню ран і регенерації пошкодженої шкіри.

Тайські капсули для лікування ЖКТ Kamin Chan
Комплекс Turmeric capsule - це натуральний засіб, що використовується при лікуванні різноманітних патологій шлунково-кишкового тракту. Що входить до його складу витяжка з дикоростучої куркуми давно відома як компонент, що надає сприятливу дію на стан травної системи людини.

• Вітамін Е прискорює регенерацію кишкового епітелію;

• вітаміни С і К підвищують неспецифічну резистентність організму і прискорюють загоєння виразкових уражень слизових оболонок;

• набір мікро і макроелементів, включаючи цинк, фосфор, магній, кальцій і залізо, нормалізують обмін речовин;

• складні полісахариди - природне середовище для розвитку симбіотичної кишкової мікрофлори;

• рослинні флавоноїди та ефірні масла надають знезаражувальний ефект.

Корисні властивості куркуми
Tumeric capsule для лікування захворювань ЖКТ рекомендований при виразкових патологіях верхнього і нижнього відділів травної системи, включаючи гастрити і дуоденіти, ентерити і коліти. Прийом коштів показаний при захворюваннях печінки і жовчного міхура, включаючи холецистити і жовчнокам'яну хворобу, гепатити. Препарат допомагає при усуненні візуальних проявів цих патологій, включаючи трофічні виразки і тривало не заживаючі рани. Регулярний прийом допомагає позбутися проявів гастроезофагеальної рефлюксної хвороби, дисбактеріозу кишечника.

Спосіб застосування
Засіб для лікування ЖКТ приймають всередину, після їжі, по дві капсули тричі на день, запиваючи великим об'ємом води. Тривалість стандартного терапевтичного курсу - шість тижнів, при необхідності його можна продовжувати.

Побічні ефекти і протипоказання
Не рекомендовано використання засобу в разі запущеної жовчнокам'яної хвороби, коли розмір каменів - більше 2 см. Його не призначають вагітним і годуючим жінкам, дітям у віці до року включно.

У більшості випадків препарат добре переноситься людським організмом, але в рідкісних випадках можлива нудота і блювота, ізжога, діарея, зрідка - висипання на шкірі. Відразу після відмови в прийомі препарату всі симптоми зникають.

Натуральний рослинний комплекс полегшує стан хворого при важких патологіях травної системи, прискорюючи його одужання і не надаючи токсичної дії на організм.

Специфікації No.22 Лікування Захворюване ЖКТ Kamin Chan
250мг, 100 капсул

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами