Коректор Remed постави середньої фіксації дитячий R2204 Розмір M

Вікова група

Коректор Remed постави середньої фіксації дитячий R2204 Розмір M

Продавець:VINOGRADOVAK

4.5/5  ( 120 оцінок )

862

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Реклінатор — ортопедичний виріб, який призначений для людей з порушеннями постави у верхній частині грудного відділу хребта, з проблемами м'язової рівноваги через нервово-м'язові ураження м'язів та інших захворювань.

Необхідний розмір корсету оббирається за обхватом талії та зростання відповідно до таблиці. Рекомендується надягати безпосередньо на нижнє білизну з бавовни. Закріпіть нижній еластичний ремень спереду за допомогою застібки «липучка». Протягніть ремні з плеч під пахвами, перехрестіть їх на спині та закріпіть. Упевніться, що ребра жорсткості розташовані симетрично щодо хребетного столба. Корсет, що правильно вдягнутий, забезпечує розведення ключиць, зведення лопаток за рахунок нерозтяжних плечових лямок та ребер жорсткості, розташованих вдоль хребта у проекції поперечних відростків хребців. У міру виправлення постави необхідно моделювати ребра жорсткості та регулювати длину петель реклінаторної частини коректора для досягнення оптимальних результатів та збереження достатніх тягових зусиль згідно з рекомендаціями вашого лікаря. Ребра жорсткості легко вигнути перед пранням.

S

M

L

50-57

57-64

57-64

Характеристики

Частина тіла
Вікова група
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами