Мазь Qicun Baxian Цикун Баксіан День і Ніч від псоріазу 2 штуки по 20 грам

Мазь Qicun Baxian Цикун Баксіан День і Ніч від псоріазу 2 штуки по 20 грам

Продавець:Cosmotov

4.8/5  ( 36 оцінок )

710

380

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

13

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Мазь від псоріазу День і Ніч, дерматиту та екземи Qicun Baxian (Цикун Баксіан) є 100% натуральним засобом від шкірних захворювань. Рецепт був розроблений цілителями стародавньої медицини Сходу в багатою лікувальною флорою провінції Китаю Чайбайшань.

Лікувальний препарат є потужним антисептиком та аналгетиком, сприяє швидкій регенерації пошкодженого шкірного покриву, має протизапальну дію, активізує процес дезінтоксикації.

Показання до застосування

Цикун Баксиан використовується для швидкого ефективного загоєння шкіри при псоріазі, псоріатичної еритродермії, проявах дерматитів, дерматозів, екземи (мокнучої в тому числі), виразках епідермісу, іхтіозі та інших патологічних утворень різної етіології, запалення шкіри на нервовому ґрунті, (луската). Усуває прояви сверблячки при висипаннях та подразненнях, зменшує набряклість. Китайська мазь також ефективна при фурункулах, норицях, наривах, фурункулах, лишаях і кропив'янці.

Дія препарату

Лікувальна дія QICUN BAXIAN, що виявляється, на уражену шкіру обумовлена його активними компонентами:

  • Корінь софори знищує патологічну мікрофлору, стимулює кровопостачання навіть у найдрібніших судинах, запускає відновлювальні процеси.
  • Сассапариль гола бореться з бактеріями, грибковою інфекцією, іншими збудниками вогнищ запалення, також знищує мікроорганізми, зменшує набряклість, освітлює почервоніння.
  • Ясенець білий у складі Цікун Баксіан від дерматиту дозволяє нормалізувати стан епітелію, прискорює загоєння ушкоджень.
  • Корінь ревеню покращує кровотік, тонізує, бореться із запальними осередками, заспокоює шкірні покриви.
  • Кора псевдорафісу знімає прояви сверблячки, а жовтодеревник сприяє відновленню цілісності епідермісу, виявляє антисептичні властивості.

Спосіб застосування (інструкція)

  • Мазь QICUN BAXIAN від шкірних захворювань розфасована у дві туби: мазь із першої слід наносити вдень, з другої – перед сном. Для зручності використання кожна упаковка маркується зовні певним зображенням: Сонця (застосовувати вдень) або Місяця (застосовувати вночі).
  • Наноситься легкими рухами, що втирають. Денний засіб рекомендований до застосування до 3 разів на добу, для нічного достатньо одно-або дворазового використання.
  • Дітям використовувати QICUN BAXIAN дозволяється, починаючи з другого року життя. Не рекомендується використовувати засіб у період вагітності та лактації у жінок, за наявності алергічних реакцій на компоненти, що входять до складу.

Курс лікування

Тривалість одного курсу становить від 9 до 16 днів. При деяких діагнозах лікування має особливості: зокрема, при псоріазі рекомендується не менше 3-4 курсів застосування Цикун Баксіан, при екземі 3-4, дерматиті 1-2, іхтіозі 2-4, лишає 1-3, кропивниці від 1 до 2 -Х курсів лікування.

Результат після використання

Засіб від дерматиту, псоріазу, інших захворювань шкіри QICUN BAXIAN швидко проникає в тканини в максимальній концентрації, тому ефект спостерігається вже через кілька днів. Усуває прояви сверблячки при висипаннях та подразненнях, зменшує набряклість, відновлює шкіру.

Більшість шкірних захворювань проходять за 1 курс, проте хронічний перебіг хвороби потребує повторного лікування.

Склад мазі Qicun Baxian

Основні компоненти представлені кореневищами ревеню та софори жовтою, сассапариллю голою, витяжкою ясенця білого, корою псевдорафісу, жовтодеревником, борнеолом.

Умови зберігання:

Зберігати мазь QICUN BAXIAN від псоріазу, дерматиту та екземи необхідно в недоступному для дітей місці при кімнатній температурі.

Термін придатності: 2 роки.

Форма випуску: в упаковці Цикун Баксіан два тюбики: для денного та нічного застосування, по 20 грамів кожен.

Країна-виробник: Китай

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами