Масло печінки тріски в капсулах для лікування суглобів 60 шт Patar (8855011000165)

Масло печінки тріски в капсулах для лікування суглобів 60 шт Patar (8855011000165)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

365

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Олія печінки тріски в капсулах для лікування суглобів, загального оздоровлення організму patar cod liver oil. 60 капсул.

Масло риб'ячого жиру - це масло, отримане з печінки риб, і це головним чином печінка риб тріски. Фактично, це риб'ячий жир, тільки з більш високою концентрацією корисних речовин. Patar Cod Liver Oil багато омега-3 жирними кислотами - EPA (Eicosapentaenoic Acid) і DHA (докасахексаєнова кислота), вітаміни A і D. Капсули також містить невелику кількість вітаміну K.
Печінкова олія тріски - це супер-добавка, що володіє неймовірними цілющими властивостями. Для зростаючого дитячого організму капсули особливо корисні, оскільки багаті вітаміном D, який так важливий для розвитку сильних кісток.
Традиційно, масло печінки тріски рекомендували дітям щоб запобігти рахіту.
Людський організм здатний виробляти жирні кислоти EPA і DHA з омега-3 ліноленової кислоти. Тим не менш ті, у кого порушені функції підшлункової залози, як при діабеті, страждають дефіцитом поживних речовин, тому що не можуть виробляти EPA і DHA, необхідні для правильного здоров'я мозку.
EPA є протизапальним ферментом і, отже, зменшує запалення в організмі, тому корисний тим, хто страждає на артрит і депресію. EPA також необхідний для здорової серцево-судинної системи, і виробництва простагландіну, місцевого тканинного гормону, який викликає запалення.
DHA приносить користь мозку, нервовій системі та очам, а також бореться з депресією.
Високий рівень вітаміну А в Patar Cod Liver Oil забезпечує хороший зір, швидке загоєння ран, здорову слизову оболонку травного тракту і здорову шкіру.
Вітамін D не тільки забезпечує здорові кістки, зуби і нігті, але і покращує бачення і відновлення після травми у діабетиків, а також балансує рівні цукру в крові, допомагає в правильному розвитку імунітету, знижує ризик аутоімунного захворювання, запобігає високому кров'яному тиску, захищає серце, знижує ризик серцевого захворювання
Patar Cod Liver Oil знижує рівень тригліцеридів і дуже ефективно запобігає і лікує туберкульоз.
Корисно при колітах, IBS і хворобі Крона.
Олія печінки тріски допомагає знизити високі тригліцериди (тип жирів у крові), знизити високий кров'яний тиск і лікувати деякі симптоми захворювання нирок, пов'язані з діабетом. Зменшує біль під час артриту.
Омега-3 жирні кислоти в печінці тріски зменшують біль, жорсткість і пошкодження в запалених суглобах. При артриті кістковий хрящ повільно деградує через наявність певних хімічних речовин. Ці хімічні речовини викликають запалення, що призводить до руйнування хряща.
Олія печінки тріски знижує рівень цих шкідливих хімічних речовин, тим самим зменшуючи біль, запалення і пошкодження хряща. Крім того, рівні вітаміну D покращують міцність кісток і суглобів.
Омега-3 жирні кислоти не тільки знижують рівень холестерину і підвищують рівень ЛПВП, але і знижують рівень тригліцеридів.
Вітамін D покращує зростання волосся і зменшує випадання. Вітамін D стимулює освіту здорових волосяних фолікулів. Він також зволожує сухе волосся.
Вміст вітаміну D в Patar Cod Liver Oil сприяє зниженню ваги, оскільки вітамін D збільшує тестостерон, гормон, який збільшує м'язову масу і втрату жиру. Крім того, високий рівень вітаміну D покращує втрату ваги під час дієти.
Patar Cod Liver Oil є одним із засобів від запору. Він діє, змащуючи стінки кишківника для полегшення проходження відходів, а також пом'якшує стілець.

Властивості капсул з маслом печінки тріски:

- зміцнює суглоби, допомагає при різних їх захворюваннях,
- є гарною профілактикою при остеоартриті,
- допомагає підтримувати здоров'я хребта,
- благотворно впливає на шкіру, живить її і омолоджує,
- допомагає при анемії,
- покращує пам'ять,
- корисний для жіночої репродуктивної системи,
- покращує стан організму в цілому,
- підвищує фізичну витривалість,
- допомагає відновитися після операцій, а також після різних захворювань,
- рекомендується при зайвій вазі,
- знижує рівень холестерину в крові.

Капсули підходять як підліткам і дорослим, які мають великі розумові навантаження, так і людям похилого віку для запобігання старечому недоумству.

Спосіб застосування Patar Cod Liver oil

Приймати 3 рази на день по 1-3 капсули.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість.
При вагітності і грудному вигодовуванні, а також при діабеті - тільки після консультації з спостерігачем.

Упаковка 60 капсул.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами