Капсули для зниження Холестеріна і контролю Ваги годжі (Goji) 100 шт Erawadee №57 (8859292820573)

Капсули для зниження Холестеріна і контролю Ваги годжі (Goji) 100 шт Erawadee №57 (8859292820573)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

590

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Омолоджує організм, зміцнює життєві сили, здоров'я, продовжує життя. Знижує ризик розвитку онкологічних захворювань. Сприяє зниженню ваги. Нормалізує артеріальний тиск, рівень холестерину і цукру в крові. Нормалізує зір, підтримує роботу печінки і нирок. Зміцнює серцевий м'яз, покращує склад крові. Відновлює гормональну рівновагу, допомагає при чоловічому і жіночому безплідді. Покращує сексуальну активність. Зміцнює м "язи та кістки. Покращує пам'ять, знімає стрес. Покращує здоров "я шкіри, волосся, нігтів.

Основні Інгредієнти
Goji berry, Lycium barbarum, wolfberry (не плутати з російською «вовчою ягодою»), годжі, нінся гоуці (кит.), тибетський барбарис - багаторічна рослина сімейства Пасльонових (Solanaceae). Росте в Китаї і країнах Південно-Східної Азії. Наразі в Китаї є цінним комерційним експортованим продуктом (у 2013 році було зібрано 50 тисяч тонн).

У традиційній медицині Східної Азії ягоди Годжі високо цінувалися за свої цілющі властивості. Протягом багатьох століть ягоди Годжі використовуються в традиційній азіатській медицині як загальноукріплюючий засіб. У Китаї годжі вважають ягодами щастя, що знімають депресію і підвищують лібідо, тобто їх використовують як природну віагру і антидепресант одночасно. У Японії та Китаї з них готують вина і настоянки. На Сході про чудові і цілющі властивості ягід годжі знали багато тисячоліть, але в країнах Заходу Годжі став відомий порівняно недавно, породивши ажіотажний попит, а потім і масу суперечливих коментарів.

Ажіотаж, викликаний навколо цих ягід, був не без підстави, ягоди годжі дійсно, як підтвердилося, мають унікальний набір природних компонентів, а саме: вітаміни V1, V2, B6 і Е, дуже багато вітаміну С, заліза - в 15 разів більше, ніж у шпинаті, містять 21 мінерал (такі, як залізо, цинк, йод тощо), 18 амінокислот (це більше, ніж у маточному молоці бджіл), 8 з яких організм людини не виробляє, 4 незамінних полісахариди (LBP-1, LBP-2, LBP-3, LBP-4), які не присутні в жодному продукті харчування.

Капсули з ягодами годжі Goji Berry
Goji Berry capsule - засіб виключно натурального походження, що допомагає нормалізувати обмін речовин і впоратися з багатьма патологіями, обумовленими порушеннями метаболізму (включаючи порушення чоловічого і жіночого лібідо). Основним діючим компонентом є барбарис тибетський. Його позитивна дія на організм людини обумовлена вмістом у рослині:

Легких полісахаридів і 16 амінокислот (у тому числі незамінних), життєво важливих для вироблення організмом людини потрібних гормонів і ферментних комплексів;
набір біофлавоноїдів, включаючи кверцетин, мирицетин, кемпферол і рутин - вони не тільки нормалізують метаболізм, але і володіють протизапальною, антибактеріальною і противірусною дією. Офіційна медицина вважає, що ці сполуки здатні зупиняти зростання пухлин на ранніх стадіях;
набір вітамінів і мікроелементів покращує загальний стан людського здоров'я.
Покази застосування
Засіб може використовуватися для поліпшення загального тонусу, підняття життєвого духу, при занепаді працездатності і млявості, викликаними неправильним харчуванням і хронічними стресами. Також препарат може призначатися при:

• Зайвій вазі та клінічному ожирінні;

• підвищеному вмісті в крові холестерину;

• патології печінки та нирок;

• погіршення гостроти зору, в т. ч. при діабеті;

• занепад лібідо і статевої активності;

• чоловічому та жіночому безплідді;

• погіршення стану шкіри, волосся і нігтів, інших косметологічних проблемах;

• захворюваннях серця.

При регулярному використанні препарат уповільнює процес біологічного старіння.

Спосіб застосування
Всередину дорослим по 2-3 капсули 2 рази на день після їжі, курсом 4-8 тижнів.

Побічні ефекти і протипоказання
Вагітність, період лактації, гострі захворювання сечового міхура і нирок

Не рекомендується дітям, вагітним і годуючим жінкам. Прийом препарату припиняють при появі ознак індивідуальної непереносимості (нудоти, блювоти, діареї, висипи на шкірі).

Препарат - унікальний комплексний засіб рослинного походження, який при регулярному споживанні допомагає впоратися з наслідками порушення метаболізму і гормонального обміну.

Склад:
Goji berry powder (lucium barbarum L.) – 250 мг
Активні речовини: 4 полісахариди, 18 амінокислот, 6 каротиноїдів, вітаміни В, Е, С, PP, холін, 21 мінерал (залізо, кальцій, калій, цинк, магній, мідь, марганець, фосфор, йод, селен, німеччин та ін.). Біофлавоноїди (кверцетин, мирицетин та ін.)

Спосіб зберігання
Далеко від прямих сонячних променів, при температурі від 15 до 30 градусів за Цельсієм

Специфікації
250 мг, 100 капсул

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами