Тайські капсули від цукрового діабету Bitter Cocumber 100 шт. Erawadee №24 (8859292820245)

Тайські капсули від цукрового діабету Bitter Cocumber 100 шт. Erawadee №24 (8859292820245)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 132 оцінок )

580

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Знижує рівень цукру і знімає інсулінорезистентність. Нормалізує вуглеводний обмін. Знімає запалення підшлункової залози. Зменшує ризик виникнення ускладнень цукрового діабету. Не викликає гіпоглікемії.

  • Цукровий діабет інсуліннезалежний
  • Цукровий діабет інсулінзалежний
  • Хронічний панкреатит (у складі комплексної терапії з No.22 Kamin Chan)

Побічні ефекти і протипоказання
Перед прийомом проконсультуватися з ендокринологом! Небажаний прийом у разі вагітності та годування. Дітям - з обережністю. У рідкісних випадках можлива індивідуальна непереносимість.

Засіб від цукрового діабету натурального походження здатний м'яко стабілізувати стан хворого при діабеті або панкреатиті, знизивши потребу в інсуліні та інших дорогих ліках.

Спосіб Застосування

  • Цукровий діабет інсулінзалежний: по 1-2 капсули 3 рази на день під час або після їжі. Курс 4 тижні, підтримуюча доза 1 капсула на добу.
  • Цукровий діабет інсуліннезалежний: по 2 капсули 2 рази на день за 20-30 хв до їжі. Курс 4 тижні, підтримуюча доза 1 капсула на добу.
  • При панкреатиті - за 2 капсули 2 рази на день за 20-30 хвилин до їжі, курс 4-8 тижнів.

Протипоказання

Всередину дорослим - по 2 капсули 3 рази на день до їжі, запиваючи невеликою кількістю води, курсом 4-6 тижнів

Спосіб зберігання

Препарат рекомендується зберігати далеко від прямих сонячних променів, при температурі від 15 до 30 градусів за Цельсієм

Основні Інгредієнти

Momordica charantia, Момордика харанція, гіркий огірок, китайський гіркий гарбуз, карела - однорічна трав'яниста ліана; вид роду Момордика сімейства Гарбузові (Cucurbitaceae). Батьківщина виду - тропіки Азії. Вирощується по всьому світу в регіонах з теплим кліматом, в основному в Південній і Південно-Східній Азії, Китаї і на Карибських островах.

М'якоть китайського гіркого гарбуза хрустка і водяниста, схожа на м'якоть огірка, чайота або зеленого овочевого перцю, зазвичай з'їдається, коли плід зелений. Хоча вона може бути з'їдена також, коли плід жовтіє, починаючи дозрівати, але при цьому вона стає гіркою. Корінь момордики вважається афродизіаком.

Активні речовини момордики: чарантин, інсуліноподібний фактор Р, ефірні масла. Екстракт порошку є безпечною альтернативою зниженню рівня глюкози в крові.

Момордика харанція має гіпоглікемічний вплив і використовується як народний засіб від діабету 2-го типу. Крім того, можна зробити висновок, що екстракт посилює дію пероральних гіпоглікемічних препаратів при лікуванні.

Китайський гіркий гарбуз дуже поживний. У ній багато заліза, вдвічі більше Бета-каротину, ніж у броколі; вдвічі більше кальцію, ніж у шпинаті; вдвічі більше калію, ніж у банані. Крім того, вона стимулює травлення та апетит. Вважається, що вона запобігає і лікує малярію. Лабораторні дослідження показали, що деякі з'єднання в цьому овочі допомагають лікувати ВІЛ.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами