Лікування сечокам'яної хвороби і подагри Ya Nuad Maw 100 шт. Erawadee № 38 (8859292820382)

Лікування сечокам'яної хвороби і подагри Ya Nuad Maw 100 шт. Erawadee № 38 (8859292820382)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

550

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Виводить з організму сечовину, сечову кислоту, солі та хлориди. Володіє вираженим сечогінним, калійсьберігаючим, протимікробним діями. Знімає запалення, усуває спазми. Очищає нирки. Розрихляє каміння, перешкоджає їх утворенню.

Специфікації
250мг, 100 капсул

1. Показати
- Подагра. Підагричний артрит (запалення суглобів)

- Сечокам'яна хвороба

- Набряки будь-якого походження

- Цистит, уретрит, пієлонефрит, гломерулонефрит

- Лейкоплакія сечового міхура (в комплексній терапії з No.32 Klu)

- Хронічний холецистит, ЖКБ (сприяє зменшенню сер і числа лейкоцитів жовчі)

2. Протипоказання
Вагітність, період лактації

3. Спосіб Застосування
По 2 капсули 3 рази на день після їжі, курсом 4-12 тижнів

4. Спосіб зберігання
Препарат рекомендується зберігати далеко від прямих сонячних променів, при температурі від 15 до 30 градусів за Цельсієм

5. Основні Інгредієнти
Orthosiphon aristatus, Котячі вуса (cat whiskers), Яванський чай (Java tea), «нирковий чай», ортосифон остистий - багаторічна рослина сімейства Губоколірні (Lamiaceae). У дикоростучому стані ортосифон остистий зустрічається в Південно-Східній Азії, яка і є його батьківщиною. Популярна декоративна, медоносна і лікарська рослина.

У традиційній східній медицині ортосифон остистий здавна використовувався в лікуванні захворювань нирок і сечовевидних шляхів (у тому числі інфекційних) і пов'язаних з ними - пієлонефрит, цистит, сечокислий діатез, подагра. Лікувальний ефект обумовлений сечогінними і протизапальними властивостями активних речовин, що містяться в листях рослини, крім того, доведено, що ці речовини сприяють розчиненню ниркових каменів і запобігають накопиченню кальцію в нирках.

У хворих на гострі і хронічні холецистити і жовчнокам'яну хворобу при регулярному прийомі ниркового чаю значно знижуються больові відчуття, з'являється апетит, підвищується секреція шлункового соку і зменшується кількість лейкоцитів і сісів у жовчі.

Чай з ортосифону - єдиний сечогінний збір, який лікарі без побоювання призначають при вагітності. Він рекомендується як при лікуванні запальних захворювань сечостатевої системи, так і для усунення набряків, які можуть виникати у жінок на другому і третьому триместрі вагітності. Смак у чаю досить стерпний, проте його не рекомендується вживати більше трьох тижнів поспіль.
Orthosiphon grandiorus – 178,8 мг
Активні речовини: тритерпенові сапоніни (похідні амирину), глікозиди, алкалоїди, флавоноїди, органічні кислоти (винна, лимонна, фенокарбонова), солі калію, стерини, жирні, ефірні олії, дубильні речовини. Діуретична, спазмолітична дії.

Panicum repens Linn. - 17,8 мг
Активні речовини: білки, крохмаль, клітковина, натрій, магній, калій, кальцій, фосфор, мідь, залізо, нікель, цинк, марганець, вітаміни V1, V2, V3, РР, каротин, фолієва кислота. Сечогінне, потогонне, протизапальне, антибактеріальне. При захворюваннях серцево-судинної системи, сечокам'яній хворобі, циститі, пієлонефриті, дискінезії жовчевивідних шляхів

Ananas comosus Merr. - 17,8 мг
Активні речовини: полісахариди, бромелайн, вітаміни А, С, Е, групи В, РР, бета-каротин, лимонна, яблучна кислоти, флавоноїди. Антиоксидантна, протизапальна, гіполіпідемічна, антиагрегантна, антибактеріальна, протипаразитарна, сечогінна дії. Підвищує імунітет, опірність організму до інфекцій. Застосовують при циститі, пієлонефріті та ін.

Heliotropium indicum Linn. - 17,8 мг
Активні речовини: пірролізидинові алкалоїди, гепатотропні алкалоїди, ефірні масла. Застосовують при сечокам'яній хворобі, доброякісних пухлинах, аденомі простати, як протиглистий засіб.

Imperata cylindrical Beauv. - 17,8 мг
Активні речовини: флавоноїди, тритерпеноїди, органічні кислоти (лимонна, щавелева, винна, яблучна), фенокарбонові кислоти (кавова, ізохлорогенова, П-кумарова та ін.), дубильні речовини, танини.

Ортосифон - чудовий сечогінний засіб при затримці сечовипускання і різних хворобах нирок і сечовидних шляхів без істотного дратівливого ефекту. У Європі відомий з 1927 року. Вживають у готових ліках при так званій «зморщеній нирці», як сечогінний чай для виведення сечової кислоти і хлоридів. Чай можна вживати навіть вагітним, але не більше трьох тижнів поспіль.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами