Засоби для лібідо і чоловічого здоров'я Kra Chai Dum Plus 100 шт. Yatim Brand (8859467411100)

Засоби для лібідо і чоловічого здоров'я Kra Chai Dum Plus 100 шт. Yatim Brand (8859467411100)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

450

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кра Чай Дам Плюс - це квінтесенція знань і практик тайської традиційної медицини, цілий лікарський збір, спрямований на всебічне зміцнення та оздоровлення чоловічого організму, підтримання активності, як сексуальної, так і фізичної, збереження ментального здоров'я і сил у будь-якому віці.

Препарат виключно натуральний, ґрунтується на перевіреному і дієвому компоненті Кра Чай Дам, благотворний вплив якого посилено низкою інших корисних рослинних інгредієнтів, що забезпечує комплексний підхід і максимальний корисний тонізуючий ефект.

Кра Чай Дам або Чорний Галангал називають тайським женьшенем. Його з давніх пір використовують в тайській традиційній медицині в якості натуральних вітамінів, що підсилюють чоловічу силу, підвищують витривалість і тонус організму, позитивно впливають на чоловіче здоров'я і тривалість життя.

У Чорному галангалі міститься величезна кількість корисних речовин: кислоти, смоли, дубильні речовини, камедь, завдяки яким він володіє сильним тонізуючим і омолоджуючим ефектом.

Кра Чай Дам стимулює роботу серця і зміцнює серцевий м'яз, покращує циркуляцію крові, очищає і розширює судини, нормалізує артеріальний тиск і сприяє припиненню мігренів.

Тайський женьшень нормалізує вироблення гормону тестостерону в чоловічому організмі, за рахунок чого посилюється лібідо, сексуальна чутливість, поліпшується еректильна функція і підвищується потенція. Загострює почуття між чоловіком і жінкою, збільшує час статевого акту і рекомендований до прийому в профілактичних і лікувальних цілях при імпотенції і простатиті.

Чорний галангал посилює сексуальну активність і потенцію, показаний для збереження чоловічого здоров'я.

Забезпечуючи дуже хороший тонізуючий ефект, підвищує енергетичний потенціал, витривалість і працездатність, сприяє підтримці оптимальної фізичної форми, за що дуже популярний серед спортсменів, особливо, любителів і професіоналів тайського боксу (Муай Тай). Кра Чай Дам знімає м'язові спазми, сприяє розслабленню після спортивних та інших фізичних навантажень.

Уповільнюючи процеси старіння і покращуючи загальне самопочуття чоловічого організму, показаний всім чоловікам старше 50 років для поліпшення якості і продовження життя.

Натуральний препарат Кра Чай Дам Плюс посилений ще одним класичним компонентом тайської традиційної медицини - так званим тайським імбірем або Кра Чаєм, який часто плутають з Кра Чай Дамом.

Кра Чай - це рослина Боєсенбергія ротонду, яка традиційно застосовується як загальноукріплюючий оздоровчий засіб для чоловіків.

Тайський імбир володіє великою кількістю кальцію, вітаміну V12 і вітаміну А, надає тонізуючий, антисептичний і протизапальний ефект на чоловічий організм.

Ефективно відновлює при занепаді сил, після перенесених вірусних і простудних захворювань, надає витривалість і стійкість.

Зміцнює серцевий м'яз і стимулює серце, рекомендований після перенесеного інфаркту, при ішемічній хворобі серця, стенокардії.

Прискорює метаболізм, розганяє кров по тілу, нормалізує вуглеводно-жировий обмін, сприяє легкому і безпечному спалюванню підшкірного жиру і активному нарощуванню м'язової маси.

Підвищує імунітет і зміцнює чоловічий організм, додає сил, покращує статеву функцію, підвищує потенцію і лібідо, витривалість і працездатність. Благотворно впливає на стан шкіри, волосся, зору.

Екстракт Корнів Піона Молочноцвіткового зміцнює імунітет, пригнічує алергічні реакції і запальні процеси, позитивно впливає на серцево-судинну систему, служить профілактикою ішемічної хвороби серця і деменції, розслабляє мускулатуру, знімає спазми і болі.

Реманія клейка вважається рослиною, яка «тонізує кров», покращує стан крові, сприяє синтезу еритроцитів, усуває запаморочення, блідість обличчя, сильне серцебиття, допомагає при анемії. Перешкоджає застою крові та утворенню тромбів у судинному руслі, в тому числі і в судинах мозку, знижує ризик розвитку ускладнень серцево-судинної системи при таких захворюваннях, як атеросклероз, ішемічна хвороба серця, гіпертонічна хвороба і діабет, сприяє зниженню артеріального тиску при ниркових захворюваннях

Реманія клейка, завдяки глюкозамінам, сприяє відновленню кісткової і сполучної тканини, в тому числі, і хрящової.

Реманія клейка сприяє нормалізації сечовипускання, стимулює процеси регенерації ниркової тканини, підвищує статеву потенцію у чоловіків.

Порія кокосовидна або Індійський хліб підтримує активний фізичний і розумовий стан чоловіка. Порія кокосовидна підвищує статевий потяг і сексуальну витривалість, покращує ерекцію і підсилює повноту і яскравість відчуттів. Рослина також стабілізує мозкове кровопостачання, покращує мікроциркуляцію і взаємозв'язок структур мозку, позбавляє від занепокоєння, втоми, напруги і нервозності.

Крім цього, порія володіє протираковим ефектом, захищає сечовидільну систему від пухлинних процесів, посилює імунну відповідь клітин і гальмує зростання ракових клітин простати.

Порія регулює метаболізм і водний обмін в організмі, забезпечує виведення солей, надлишкової рідини і різних токсинів, володіє протизапальною і знеболювальною дією, усуває запалення, зменшує болі в суглобах і хребті. Запобігає втраті кальцію кістковою тканиною внаслідок вікових змін і в посттравматичний період, відновлює його вміст до норми.

Атрактилодес надає агулянтну, протисклеротичну і судинну дію, стимулює потенцію і забезпечує стійку і тривалу ерекцію. Так само, володіючи знеболюючою властивістю, допомагає при ревматизмі, головних і шлункових болях. Сприяє відновленню і нормалізації роботи травної системи, усуває пітливість, втрату апетиту, здуття живота, діарею.

Корінь астрагала - одна найсильніших адаптогенних трав, надає потужний омолоджувальний ефект і за своїм загальноукріплюючим впливом нічим не поступається корінню женьшеня. Астрагал перепінчастий застосовують при фізичній і розумовій перевтомі, в якості засобу для лікування статевого безсилля (імпотенції). Він надає кардіотонічну і судинну дію, відбувається розширення коронарних судин і їх очищення, що нормалізує тиск і посилює кровообіг.

Завдяки посиленню кровотоку відновлюється і статева функція. Корінь астрагала покращує роботу серця, зменшує симптоми міокардиту, запального стану серця, посилює мозкове кровообіг, тим самим значно скорочуючи період реабілітації після інсульту.

Володіючи антиоксидантною дією, пригнічує вироблення вільних радикалів, які пошкоджують клітини і сприяють розвитку багатьох проблем зі здоров'ям, пов'язаних зі старінням.

Рослина допомагає усунути симптоми синдрому хронічної втоми, тонізує і зміцнює весь організм, що особливо важливо для чоловіків, зайнятих фізичною працею.

Почесний екстракт стимулює кровообіг та обмінні процеси, покращує вуглеводний і ліпідний обмін. Знижує рівень цукру, ліпідів і холестерину в крові, сприяє розщепленню жирів, що вже відклалися, і зниженню ваги.

Почесний екстракт запобігає тромбоутворенню, збільшує просвіт судин, нормалізує артеріальний тиск, покращує роботу головного мозку і кровопостачання органів киснем, у тому числі й органів малого тазу, забезпечує хороше кровенаповнення печеристих тіл, що сприяє стійкій ерекції.

Володіючи сечогінною властивістю, сприяє секреції та виведенню сечі, допомагає впоратися з холециститом, захворюваннями шлунка, нирок і сечовидних сечовиробників.

Препарат не має побічних дій, від його прийому не варто очікувати сьогочасного впливу на організм (як при використанні Віагри), він володіє накопичувальним ефектом, для відчутного стійкого і пролонгованого результату рекомендовано приймати курсом не менше 1 місяця.

Регулярний прийом Кра Чай Дам Плюс - це запорука не тільки чоловічої спроможності, незалежно від віку, фізичного і ментального стану, але і можливість комплексно оздоровити свій організм, позбутися високого тиску, болів у спині і суглобів, поліпшити апетит і сон, підвищити ефективність своїх тренувань, наростити м'язову масу і

Показання:
- Зниження статевого потягу, лібідо;

- еректильна дисфункція, проблеми з потенцією, імпотенція;

- синдром хронічної втоми, емоційне вигорання, занепад сил;

- фізичні навантаження, втома, виснаження;

- зниження м'язової маси;

- неврози, занепокоєння, стрес, порушення сну;

- профілактика інсульту та інфаркту;

- м'язове напруження, спазми;

- біль у суглобах, у спині, головний біль;

- посилене потовиділення;

- профілактика простатиту;

- для нормалізації тиску і зміцнення серцевого м'яза;

- порушення роботи травного тракту, здуття живота, болю, метеоризм;

- для уповільнення процесу старіння організму;

- для загального оздоровлення організму;

- для тонізації, підтримки активності;

- для очищення організму від шлаків, токсинів, солей і зайвої рідини;

- для зниження ваги і нарощування м'язової маси.

Протипоказання:
- Індивідуальна непереносимість компонентів;

- вік до 18 років;

- рак передміхурової залози.

Зберігання:
Зберігати в сухому прохолодному місці

Склад:
- Black Galangal Powder;

- Finger Root Powder;

- Chinese Peony Powder;

- Indian Bread Powder;

- White Atractylodes Powder;

- Cinnamon Powder;

- Huang Qi Powder.

Спосіб застосування:
Приймати по 2-3 капсули 1 раз на день перед вечерею або на ніч, запиваючи невеликою кількістю води.

Рекомендовано приймати курсом 4-8 тижнів.


 

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами