Капсули для схуднення і спалювання жиру Prik Thai Dam 100 шт. Erawadee № 29 (8859292820290)

Капсули для схуднення і спалювання жиру Prik Thai Dam 100 шт. Erawadee № 29 (8859292820290)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

560

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тайські таблетки для схуднення Прік Тай Дам для спалювання жиру
Препарат для корекції ваги і фігури, жироспалювач, що прискорює обмін речовин. В якості комплексної терапії, рекомендується використовувати з препаратами: придушувачем апетиту (No.47 Garcinia Cambogia), що регулює роботу кишечника (No.35 Ya Ra Bai). У випадках «заїдання» стресів, актуально використовувати препарат, що нормалізує емоційний фон (No.17 Bua Bok).

Спалювач жиру Compound Black Pepper
Препарат Compound Black Pepper capsule Raan Rivergreen на основі натуральних природних інгредієнтів - ефективний стимулятор метаболізму, який при регулярному прийомі сприяє швидкому зменшенню обсягів підшкірної жирової клітковини. У складі препарату містяться:

• Екстракт чорного перцю - прискорює метаболізм, сприяє зниженню кількості холестерину в крові, «спалює» підшкірний жир, володіє гепатопротекторною і протипухлинною дією;

• витяжка з імбиря аптечного - нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту і ліпідний обмін, перешкоджаючи відкладенню підшкірного жиру, покращує неспецифічну резистентність організму, допомагає при схильності до порушень травлення;

• витяжка з сити круглої - надає антитоксичну, антисептичну, антибактеріальну та противірусну дію, допомагаючи при захворюваннях ЖКТ;

• витяжка з китайського імбиря - природний імуномодулятор і антиоксидант, який також покращує травлення.

Покази застосування
Спалювач жиру використовують при надмірній вазі, а також клінічних формах ожиріння. Корисний як профілактичний засіб, що допомагає підтримувати фізичну кондицію, стабілізуючи обмін речовин.

Як приймати Прік Тай Дам
Всередину дорослим по 1-2 капсулі 3 раз на день під час їжі, або відразу після їжі, запиваючи достатньою кількістю рідини.

Побічні ефекти і протипоказання
Є випадки індивідуальної непереносимості, що виражаються в помірній діареї, блювоті, можливі висипання на шкірі. У цьому випадку прийом рекомендовано припинити. Не рекомендується використання засобу дітям до 12 років, вагітним і годуючим.

Засіб для спалювання жиру - ефективний природний стимулятор метаболізму, що допомагає швидко і без важких побічних ефектів позбутися зайвої ваги, оздоровивши та омолодивши організм.

Специфікації
No.29 Спалювач Жира, Суміш Плодів Ліани Перечний Prik Thai Dam 250мг, 100 капсул

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами