Крем Універсальний Розігріваючий Hot Cream Нове Життя

2 відгуки

Код:  370891395

Крем Універсальний Розігріваючий Hot Cream Нове Життя

2 відгуки

Код:  370891395

Продавець:IGLANSHOP

4.9/5  ( 372 оцінок )

153

149

Замовлення вiд 2 шт

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

У Вас болить спина? Ниють м'язи? Ви отримали розтягнення?

Не терпіть, а придбайте Крем Розігріваючий на натуральних екстрактах і ефірних оліях!

?Високоефективний крем, що розігріває, — ідеальний засіб, який знімає м'язову напругу і втому, а також використовується як допоміжний засіб при лікуванні м'язових та суглобових захворювань.
? Завдяки олеорезину стручкового перцю відбувається поступове проникнення в шкіру активних компонентів крему, що супроводжуються поколюванням, відчуттям тепла та ослабленням напруги мускулатури.

?Крем рекомендується використовувати для розігріву м'язової тканини при переохолодженні, а також для швидкого відновлення після інтенсивного м'язового навантаження.

                                КОМПОНЕНТИ:

Каштана екстракт - нормалізує стан судинної стінки, підвищує стійкість капілярів, знижує їхню ламкість. Належить до венотонізуючих засобів рослинного походження, сприяє збільшенню міцності та тонусу кровоносних судин.

Шавлії екстракт - має виражені знеболювальні, протизапальні та протиревматичні властивості. Шавлія покращує функціональний стан опорно-рухового апарату, надає позитивний вплив при порушеннях рухливості суглобів та хребта, полегшує ревматичні болі та знижує запальний процес.

Лавра екстракт - має знеболювальні, протизапальні, антибактеріальні властивості. Здатний швидко усунути біль і зняти запалення у суглобах та попереку. Застосовується при остеохондрозі, артритах та артрозах, зокрема ревматизмі, а також ефективно допомагає при забоях, розтягуваннях, гематомах.

Гліду екстракт – стимулює клітинне оновлення, покращує обмінні процеси та збагачує шкіру киснем. Глід надає розслаблюючу дію, знімає набряклість та зміцнює стінки судин.

Деревію екстракт - має спазмолітичну дію. Ефективно використовується при ревматизмі і має протизапальну властивість.

Червоного перцю олія ефективно стимулює кровообіг і відновлює обмінні процеси в клітинах. Червоний перець має здатність глибоко проникати в тканини, надаючи судинорозширюючу та розігріваючу дії, при цьому збільшуючи приплив крові та обмін речовин на локалізованій ділянці.

Гвоздики олія — має антибактеріальну, протизапальну, знеболюючу властивості. Гвоздика є прекрасним антисептиком, знімає запалення і бореться з інфекціями. Олія гвоздики уповільнює процеси старіння, так як добре регулює рівень поліненасичених жирних кислот в організмі і знімає м'язові судоми.

Берези масло - добре підходить для полегшення всіх видів м'язових болів, так як є дуже сильним болезаспокійливим і помірним зігріваючим компонентом. При ревматизмі та артриті олія сприяє знищенню токсинів, які також можуть бути причиною болю.

Чорного перцю ефірна олія – усуває проблеми опорно-рухової системи, наслідки фізичних навантажень. Ефективно при всіх формах та видах артрозів, артритів, міозитів, невралгій, невритів.

Імбиру ефірна олія - має протизапальну та антисептичну дії. Ефективний при захворюваннях опорно-рухового апарату, зокрема артриту, артрозу, різних ступенів розтягувань.

Гвоздики ефірна олія — має сильні антисептичні, спазмолітичні, бактерицидні та знеболювальні властивості. Допомагає розслабитись після фізичної перевтоми, знімає м'язові судоми.

Кориці ефірна олія — надає заспокійливу, спазмолітичну, болезаспокійливу дію. Знімає м'язові спазми та полегшує біль у суглобах при ревматизмі. Швидке розігрівання м'язів дозволяє легше долати спортивні навантаження. Коричнева ефірна олія тонізує шкіру і сприяє більш швидкому усунення синців.

Розмарина ефірна олія - має протизапальну, бактерицидну, знеболювальну, протиревматичні та протинабрякові властивості. Ефективно застосовується при ревматичних та артритних захворюваннях, для полегшення спортивних травм та розтягувань, а також для кращого розігріву м'язів перед заняттям спортом.

Лайма ефірна олія є прекрасним антисептиком. Освіжаючий запах має стимулюючу та тонізуючу дії. Завдяки болезаспокійливим та протизапальним властивостям знаходить застосування при ревматизмі та артриті.

Меліси ефірна олія — надає аналгуючу, антисептичну та заспокійливу дію. Покращує кровообіг і використовується при остеохондрозі та ревматичних болях.

Камфора – надає протизапальну, антисептичну дії та покращує мікроциркуляцію крові.

Ментол - має заспокійливу, протизапальну та охолоджувальну властивості. Сприяє виведенню токсинів та зниженню хворобливих реакцій. Ментол ефективно зменшує запальні процеси та місцеву температуру.
Мелена гірчиця — має протизапальну, антисептичну властивості. Гірчиця надає розігріваючу дію, що сприяє зменшенню запальних процесів і усуненню болю. Гірчиця ефективна при ревматизмі, подагрі, артриті, при расстягненнях і ударах. Гірчиця розслабляє і знімає напругу в м'язах.

Стеаринова кислота — підвищує стійкість шкіри до зовнішніх несприятливих факторів, покращує її еластичність і надає бархатистість.

Цетилстеариловий спирт — сприяє проникненню поживних речовин в глибші шари шкіри, утворює вологоутримуючу плівку і володіє дезинфікуючою властивістю, а також надає м'яке приємне відчуття шкірі.

Гліцерин — зволожує шкіру, сприяє нормальному процесу життєдіяльності клітин епідермісу. Перешкоджає передчасному старінню.

Антисептик — збільшує термін зберігання готового косметичного продукту. Володіє антигрибковою і антибактеріальною властивостями.

Характеристики

Застосування
  • Зволожуюче, живильне, тонізуюче, антибактеріальне, пом'якшувальне
Вид
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Анна Ка
    Відгук від покупця. Продавець: IGLANSHOP

    Рекомендую магазин

  • Евгений Духота
    Відгук від покупця. Продавець: IGLANSHOP

    Дуже бистро доставили!

    Переваги:
    Крем робить свою справу!