Гель проти шрамів та рубців Cicatricure для обличчя та тіла (28 гр)

Гель проти шрамів та рубців Cicatricure для обличчя та тіла (28 гр)

Продавець:import

4.2/5  ( 60 оцінок )

3 345

2 867

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Гель для обличчя та тіла від шрамів Cicatricure Gel виготовлений на основах інноваційної формули та містить інгредієнти, які допомагають покращити текстуру та стан рубців. Він одночасно працює у трьох напрямках:

  • допомагає покращити зовнішній вигляд шрамів;
  • помітно пом'якшує шкіру;
  • зволожує та допомагає шкірі виглядати здоровою.

Гель Cicatricure для обличчя та тіла від шрамів містить інгредієнти, які допомагають покращити текстуру та стан старих та нових шрамів, викликаних операцією, опіком чи травмою, при цьому помітно зволожуючи та пом'якшуючи шкіру, надаючи їй здоровішого вигляду. Цей гель для лікування рубців покращує зовнішній вигляд келоїдних та гіпертрофічних рубців.

Одночасно гель від рубців Cicatricure зменшує появу розтяжок і зменшує інтенсивність їхнього забарвлення, роблячи тон шкіри більш рівним. Він допомагає зменшити появу розтяжок від вагітності та збільшення ваги, а також шрамів від операцій, травм, опіків та прищів. Використовуйте гель від шрамів як для недавніх, так і для старих рубців. Для досягнення найкращих результатів застосовувати 4 рази на день протягом 60 днів.

Спосіб застосування. Рясно нанесіть засіб на шрам. При нещодавніх шрамах: наносити на шрам 4 рази на день протягом 8 тижнів. Для старих шрамів: наносити на шрам тричі на день протягом 3-6 місяців.

Склад: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Oyster Shell Extract, Centella Asiatica Extract, Thymus Vulgaris Extract, Allium Sativum Bulb Extract, Aloe Barbadensis Extract, Carbomer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-8, Imidazolidinyl Urea, Allantoin, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Methyl Paraben, Disodium Edta, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Junglas Regia Shell Extract.

Бренд: Cicatricure.

Країна реєстрації бренду: США.


Характеристики

Призначення
Країна реєстрації бренда
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами