Трав "яні кульки від кашлю та болю в горлі з соком апельсину 1 баночка х 125 шт. Kongka Herb (8856051008043)

Трав "яні кульки від кашлю та болю в горлі з соком апельсину 1 баночка х 125 шт. Kongka Herb (8856051008043)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

75

Немає в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Трав'яні кульки компанії Конка - це повністю натуральний традиційний тайський засіб для горла, який ефективно позбавляє від болю, першіння, відчуття сухості в горлі, хрипоти і сиплості, допомагає не тільки зняти неприємні симптоми, але і набагато швидше вилікуватися від сухого кашлю, застуди, грипу, ангіни і

Рослинні драже при розсмоктуванні діють відразу за двома напрямками: зовнішньо - пом'якшують і заспокоюють горло, вбивають паталогічні мікроорганізми; і зсередини - всмоктуючись через стінки слизової, активні речовини кульок потрапляють у кров і діють швидко, знімають запалення, набряк, сприяють розрідженню мокротиння та її відходженню, а так само допомагають організму ефективніше боротися з хворобою.

Трав'яні горошини - продукт, який не містить штучних добавок, барвників, ароматизаторів і підсолоджувачів, створений з цілого ряду лікарських рослин, збагачений смачними екстрактами фруктів і плодів.

Основу драже складають:

- Жовтоплідний паслен. Дуже цінується східною медициною, як прекрасний засіб від кашлю, пов'язаної з ним хрипоти, втрати голосу і порушень дихання. Виявляє протизапальну, відхаркувальну, жарознижувальну, протиалергічну дію.

- Справжня цейлонська кориця - це продукт вищої якості, широко використовується при застуді і грипі. Володіє антимікробною дією, властивістю тонізувати тканини і стимулювати лімфодренаж. Зменшує чисельність шкідливих хвороботворних бактерій у ротовій порожнині, знімає набряклість слизової, покращує місцеве кровообіг.

- Гвоздика - один з кращих знеболюючих і антисептичних природних засобів, вбиває патогенну мікрофлору, запобігає розвитку гнилісних процесів у роті. Зміцнюючи місцеві захисні ресурси організму, попереджає розвиток запальних процесів, знижує біль і знезаражує, сприяє відновленню пошкоджених тканин ротової порожнини при труднозаживаючих інфікованих ранах і виразках.

Використовується для лікування і профілактики різних інфекційних захворювань - ларингіту, тонзиліту, кашлю, ангіни.

Трав'яні кульки для горла затребувані і дуже популярні не тільки в Таїланді, але і за його межами. Безпечний для вживання вагітними, годуючими жінками і дітьми засіб - продукт № 1 при будь-якому дискомфорті в горлі, перших симптомах застуди або грипу.

Компактну упаковку драже завжди легко мати під рукою, адже вони поміщаються навіть у найменшу сумку або кишеню, а різноманітність смаків здатна задовольнити будь-кого.

Тайські кульки допоможуть вам і вашим рідним позбутися болю і першіння в горлі, повернуть нормальне звучання голосу, їх так само можна вживати як профілактику сезонних спалахів ГРЗ і ГРВІ і для освіження дихання.

Показання:
- Біль, першіння, відчуття сухості в горлі;

- ангіна, застуда, грип;

- тонзиліт, ларингіт, фарингіт;

- сиплість і хриплість у голосі;

- кашель;

- профілактика ГРЗ та ГРВІ.

Протипоказання:
- Індивідуальна непереносимість компонентів;

- вік до 3 років.

Зберігання:
Зберігати в прохолодному і сухому місці, далеко від сонячних променів.

Склад:
- Orange/ Plum/ Solanum indicum/ Andrographis paniculata/ Lemon;

- Solanum indicum;

- Ceylon cinnamon;

- Clove;

- and other herbal ingredients.

Спосіб застосування:
Для профілактики: повільно розсмоктувати в роті по 1-2 кульки 3-4 рази на день.

Для лікування: повільно розсмоктувати в роті по 2-4 кульки до 7 разів на день. Після розсмоктування кульок, протягом 30 хвилин, намагатися не пити і не їсти.

Дітям з 3 років давати за умови вміння розсмоктувати драже, а не просто проковтувати його.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами