Капсули з Куркумою для травлення і лікування шлунка 60 капсул x 600 мг Yatim Brand (8859467455661)

Капсули з Куркумою для травлення і лікування шлунка 60 капсул x 600 мг Yatim Brand (8859467455661)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

400

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Куркума - це не пряність, а лікарська рослина, природний антибіотик і антисептик, який століттями використовується в тайській традиційній медицині для загоєння ран, дезінфекції, лікування язв шлунка, гастритів і розладів травлення.

Куркума довга містить цілий комплекс необхідних нашому організму мікроелементів: кальцій, фосфор, залізо, йод, вітаміни С, К, B2 і B3, куркумор, тумерон і цинеол. Володіє вираженими протизапальною, очищуючою, жовчогонною, знеболювальною, загоюючою, антибактеріальною дією.

Натуральний препарат, на відміну від багатьох синтетичних, не впливає на печінку, шлунок і кишечник. Навпаки, володіє гепатопротекторними властивостями і є одним з кращих засобів для лікування захворювань травного тракту.

Капсули Куркуми нормалізують роботу шлунка, жовчного міхура і підшлункової залози, покращують перистальтику, збільшують вироблення жовчі та травних соків, сприяють їх своєчасному відтоку, перешкоджають утворенню каменів у жовчному міхурі і допомагають при виразкових хворобах, панкреатитах. Допомагають краще перетравлювати і засвоювати їжу, усувають ізжогу, почуття тяжкості і переповненості в шлунку.

Куркума регулює вуглеводний обмін, допомагає перетравлювати важку їжу, при порушенні обміну речовин, перетворювати вуглеводи в енергію і прискорює процес розщеплення жирів, нормалізує апетит, знижує тягу до солодкого і жирного, її ефективно застосовують в комплексах для схуднення.

Прийом капсул куркуми рекомендований при розладах травлення, колітах, гастритах, виразкових хворобах, панкреатиті.

Рослинний препарат виводить з організму токсини, алергени, гельмінтів, активно очищає печінку, сприяє якнайшвидшому відновленню після отруєнь і прийому антибіотиків, знижує інтоксикацію, пригнічує розвиток гнилісної мікрофлори, хелікобактера пілорі, попереджає розвиток холециститу, підвищує активність здорової мікри

Встановлено, що куркума справляється з грибковими ураженнями, а так само бактеріями, стійкими до антибіотиків, володіє здатністю вбивати віруси, які забруднюють їжу.

Куркума показує приголомшливі антиокислювальні властивості, надзвичайно ефективно протистоїть вільним радикалам, атакуючи відразу за двома напрямками: блокує їх безпосередньо і запускає механізм боротьби з окислювальним пошкодженням тканин. Регулярний прийом препарату знижує ризик розвитку раку товстої кишки і шлунка, полегшує стан при раку кишечника.

Куркума допомагає розщепленню солі, блокує білковий комплекс, який відповідає за перемикання роботи клітини на запальний рівень, тим самим полегшуючи біль у суглобах, сприяє купірованию симптомів подагри.

Абсорбуючі та антиоксидантні властивості куркуми дозволяє застосовувати препарат при алкогольних, харчових, токсичних отруєннях для прискореного виведення токсинів, а також після застіль з великою кількістю жирної та важкої їжі.

Показання:
- Виразкова хвороба шлунка і дванадцятиперстної кишки;

- дискінезія жовчевивідних шляхів;

- гастрит, коліт, панкреатит;

- захворювання шлунка, дванадцятипалої кишки, печінки;

- ізжогу, переїдання, тяжкість у шлунку;

- жовчокам'яна хвороба (дрібне каміння);

- профілактика холециститу, раку товстої кишки і шлунка;

- дисбактеріоз, здуття живота;

- суглобові болі, подагра;

- гельмінти, профілактика зараження;

- у комплексі для зниження ваги.

Протипоказання:
- Індивідуальна непереносимість компонентів;

- вагітність, період лактації;

- великі конкременти жовчного міхура (більше 2 см);

- атрезія жовчевивідних шляхів.

Зберігання:
Зберігати в сухому прохолодному місці, далеко від прямих сонячних променів.

Склад:
- Turmeric powder;

- Edible gelatin.

Спосіб застосування:
Приймати по 2 капсули 2 рази на день - перед сніданком і сном, запиваючи невеликою кількістю води.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами