Масажер-коректор постави POWER MAGNETIC

Масажер-коректор постави POWER MAGNETIC

Продавець:Kitsman

4.1/5  ( 30 оцінок )

195

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Магнітний коректор постави EMSON Power Magnetic

Чудовий коректор постави для спини, підходить як для чоловіків, так і для жінок, підійде для випаровування постави, зручний у використанні та зберіганні. Вас турбують болі в спині та в хребті? Ви хвилюєтеся через свою неправильне поставу? Пропонуємо Вам придбати Коректор постави магнітний Power Magnetic Posture Support "EMSON".Коректор постави з магнітами Emson створює магнітне поле, яке активує кровообіг і надає тонус м'язам, нормалізуючи водночас біоритми та усуваючи причини болів.Ви почуватиметеся абсолютно комфортно під час використання пояса для корекції спини Emson як удома, так і на роботі в офісі. Адже Emson виготовлений фахівцями-медиками з еластичного та тонкого матеріалу.

EMSON Power Magnetic Posture Sport дає змогу вносити певні корективи в положення хребетного стовпа і водночас утворює магнітне поле, за допомогою якого активізується кровообіг і відновлюється природний тонус м'язів. Результат роботи магнітного коректора яскраво проявляється в нормалізації основних біологічних процесів і поступовому позбавленні від причини болю.

Усередині магнітного коректора розташовується низка еластичних магнітів, що надають цілеспрямовану дію на зону хребта та попереку. Невелика вага, мінімальна товщина та непомітність під одягом є вагомими перевагами EMSON Power Magnetic Posture Support і дають змогу не знімати пристрій для підтримки постави впродовж дня.

Скупульно продумана конструкція магнітного коректора забезпечує повний комфорт, а сучасні еластичні матеріали відповідають усім необхідним медичним вимогам. Коректор постави робить його носіння гранично комфортним як для чоловіків, так і для жінок (пояс легко може одягатися під одяг поверх бюстгальтера).

Зручні ремінці та застібка-липучка дають можливість індивідуально встановлювати розмір магнітного коректора. А можливість прання та довгостроковість дії магнітів перетворюють пояс на універсальний і економний засіб для збереження постави хребта та здоров'я всього організму загалом.

Вплив магнітного коректора постави EMSON Power Magnetic Posture Suppor на організм:

  Знижує біль і набряки в зоні спини та хребта.

  Слугує активізатором кровообігу.

  Сприяє відновленню нормалізації життєвого тонусу м'язів.

  Перешкоджає появі остеохондрозу.

  Запобігає хворобам, пов'язаним із захворюванням хребта.

  Показання до використання магнітного коректора постави.

Лікування:

  комплексне лікування та профілактика остеохондрозу.

Робота:

  тривала сидяча робота;

Профилактика:

  загальна профілактика захворювань хребта.

Магнітний коректор постави Power Magnetic Posture Support «EMSON» не тільки підтримує спину, допомагає випрямляти хребет. Усередині магнітного коректора постави EMSON уздовж хребта та попереку розміщені по 6 потужних магнітів, які створюють лікувальне магнітне поле, що сприятливо впливає на організм.

Корсет для спини EMSON можна носити впродовж усього дня й навіть залишати на ніч. Він зручно фіксується за допомогою пояса на липучці та регулюється за розміром. Коректор постави призначений як для чоловіків, так і для жінок.

Конструкція корсета Power Magnetic Posture Support EMSON добре продумана, відповідає медичним вимогам, забезпечує комфортне носіння.

Потужна магнітна підтримка постави корсет Power Magnetic Posture Support EMSON використовують у комплексному лікуванні та профілактиці остеохондрозу, для профілактики захворювань хребта.

Корсет для виправлення постави не можна використовувати у разі підвищеного тиску, у разі індивідуальної магнітної нестерпності, під час вагітності, у разі шкірних і хронічних захворювань.

Корсет Power Magnetic Posture Support EMSON стирають слабким розчином мийного засобу та сушать у добре провітрюваному приміщенні

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами