Фіточай амарантовий "Мікс" Амарант України 75 гр.

1 відгук Код:  371626797
  • Вегетаріанські

Фіточай амарантовий "Мікс" Амарант України 75 гр.

1 відгук Код:  371626797

Продавець:AmaranthGold_UA

120

Замовлення вiд 1 шт

Немає в наявності

15

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Фіточай з листів амаранту від Амарант України - це чай, який зроблений зі сушених листків амаранту вирощеного в Україні без використання хімічних добрив та пестицидів. Цей чай виробляється з високоякісної сировини з дотриманням всіх технологій та стандартів.

Фіточай з листів амаранту від Амарант України містить велику кількість білка, вітамінів та мінералів, зокрема заліза, кальцію та магнію. Листя амаранту містить також аскорбінову кислоту, каротиноїди та фенольні сполуки, які мають антиоксидантні властивості та захищають організм від вільних радикалів.

Фіточай з листів амаранту від Амарант України може мати багато корисних властивостей для здоров'я, таких як зниження рівня холестерину, зміцнення імунної системи, зниження рівня цукру в крові, зменшення запалення та зміцнення кісток.

Цей чай можна вживати як гарячий напій, так і холодний, додавши льоду та лимону. Фіточай з листя амаранту від Амарант України можна вживати без обмежень, оскільки він не містить кофеїну. Однак, перш ніж почати вживати цей чай, рекомендується звернутися до лікаря, особливо, якщо у вас є які-небудь медичні питання чи захворювання.

Щоб приготувати корисний фіточай з амаранту, не потрібно його довго наполягати або проводити якісь додаткові дії. Потрібно просто одну чайну ложку амарантового чаю залити окропом у чашці, настояти 4-6 хвилин і після цього додати трохи меду, якщо ви любите солодкий чай. Рекомендується пити амарантовий фіточай вранці та ввечері приблизно за 15-25 хвилин до їжі.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Склад
  • мікс листочків амаранту 5 сортів.
Термін придатності
  • 12 місяців
Умови зберігання
  • Зберігати в упаковці виробника в темному, сухому місці, або пересипати в скляний посуд.
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Петро Меншій
    Відгук від покупця. Продавець: AmaranthGold_UA

    Хороший чай, приємний та насичений смак. А головне дуже корисний !