Жовтий бальзам для полегшення м'язових болів «Золотий Кубок» 50 г. Golden Cup (8852197110312)

Жовтий бальзам для полегшення м'язових болів «Золотий Кубок» 50 г. Golden Cup (8852197110312)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

250

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Жовтий бальзам від тайського бренду Golden Cup (Золотий Кубок) ефективний для полегшення м'язових болів, при ревматизмі, артриті, болях у суглобах, розтягненні, головному болю, при укусах комах, закладеності носа. Ідеально підходить для тих, хто отримує травми при заняттях спортом або на тренуваннях. За кілька годин знімає почуття болю і запалення.

Бальзам має широку сферу застосування, тому для нього знайдеться місце в кожному будинку для всіх членів сім'ї. Однієї баночки вистачить надовго, а довгий термін придатності і малі розміри упаковки роблять бальзам незамінним помічником як вдома, так і при поїздках.

Дія основних компонентів бальзаму Golden Cup
Ментол
це компонент ефірної олії, що міститься в листях перцевої м'яти. Він має протизапальні властивості, стимулює кровообіг. Ментол надає охолоджуючу, слабку антисептичну, легку анестезуючу і протизудну дію. Застосовується як заспокійливий і болезаспокійливий засіб.

Камфору
заспокоює болі в спині і суглобах, м'язове напруження, тяжкість і втома в ногах. Завдяки своїм судинним властивостям застосування камфорного спирту або камфорного масла з м'яким масажем покращує кровообіг.

Масло м'яти перцевий
виявляє протизапальну, анальгетичну, місцевонавдратівливу і антисептичну дію. Сприяють зняттю свідомості від укусів комах, загоює ранки та мікротріщини, сприяє виведенню токсичних речовин, нормалізує клітинні процеси, покращуючи обмін та кровообіг у дермі. Охолоджуючий ефект усуває запальні прояви.

Евкаліптова олія
вважається найкращим болезаспокійливим з релаксуючою і заспокійливою дією. Евкаліптове масло може зменшити набряк, допоможе позбутися або суттєво зменшити різні види болю, не тільки головний, але і при розтягненні, забої, артриті, радікуліті, невралгії та інших.

Гвоздична олія
чинить антисептичну дію, а також зменшує больові відчуття при травмах. Застосовується при: розтягнення зв'язок і м'язів, болі в спині, суглобових та інших видах болю. Крім того, воно має дуже сильний аромат, який відлякує комах.

Почесна олія
стимулює кровообіг, надає зігріваючу і антисептичну дію. Почесна олія відмінно підходить для масажів. Воно знімає почуття втоми, відновлює м'язовий тонус, усуває тривогу, полегшує депресивні стани.

Каяпут (чайне дерево)
(з сімейства миртових) володіє високим бактерицидним ефектом. Ефірна олія рослини є унікальною і містить в собі комплексний антисептичний, знеболюючий і антиспазматичний вплив. Масло може в лічені хвилини позбавити від запального процесу і роздратування, позбавляє від занепокоєння і свербіння під час укусу комах, екземи, псоріазу, призводить до швидкого загоєння ран і відновлення шкірних клітин.

Як використовувати білий бальзам Golden Cup

  • Акуратно нанесіть бальзам на уражену область, ретельно втираючи в шкіру (коліно, спина, плече, лікоть або інша частина тіла, яка викликає біль).
  • Бальзам можна використовувати для масування, щоб полегшити судоми.
  • Нанесіть трохи бальзаму на кожну ніздрю і вдихайте, щоб полегшити закладеність носа.
  • Нанесіть бальзам на віскі, щоб полегшити головний біль, запаморочення і загальну слабкість
  • Використовуйте бальзам, щоб полегшити шкірний свербіж, так само алергічні реакції при укусах комах

Склад
100 г бальзаму містять: метилсаліцилат (15 г), камфора (15 г), ментол (15 г), олія перцевої м'яти (6,3 г), олія евкаліпту (1,2 г), олія каяпуту (чайного дерева) (1 г), олія гвоздики (0,5 г), олія кориці (0,5 г)

Запобіжні заходи
Тільки для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння на слизові, відкриті рани та ділянки з пошкодженням шкіри, після нанесення ретельно вимити руки з милом. Зберігати далеко від прямих сонячних променів, в недоступному для дітей місці.

Протипоказання
Індивідуальна непереносимість компонентів бальзаму

Умови зберігання
Зберігати в сухому і прохолодному місці

Характеристики

Застосування
  • Тіло
Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами