Препарат для схуднення Pure Vita Labs Watertight 90 капс (817820)

Препарат для схуднення Pure Vita Labs Watertight 90 капс (817820)

Продавець:Sport group

4.3/5  ( 126 оцінок )

650

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сечогінний засіб для схуднення Pure Vita Labs Watertight 90 капсул

WATERTIGHT - сечогінний засіб професійного рівня, розроблений для того, щоб зробити Вам задоволення, коли Вам це дійсно потрібно. Ця ефективна формула поєднує всі необхідні інгредієнти, які допоможуть вам виглядати міцніше і впевненіше, не жертвуючи комфортом і своїм здоров'ям!
Покращена діуретична формула 3-в-1 Pro Definition Diuretic Matrix складається з: Преміум Екстракт кореня кульбаби Ялівець (Juniperus Communis), Ягоди Вітамін B6 (піроксидин гідрохлорид), Матриця електролітів проти спазмів Кальцій (карбонатфосфат), Калій ), Pro - Матричний екстракт зеленого чаю (Camellia Sinensis), листя лимона (Citrus Limon), журавлини (Vaccinium Macrocarpon), селери (Apiumgraveolens), Fucus Vesiculosis.

PVL Watertight- це сечогінний засіб повної сили, розроблений з наукової точки зору, щоб допомогти швидко позбутися зайвої води, а також покращити рельєфність м'язів та зменшити здуття живота. WaterTight є одним із найпопулярніших діуретиків на ринку з 2000 року.

Щоб отримати підсмажений вигляд і максимальну чіткість м'язів, вам необхідно позбутися зайвої води, яка знаходиться під шкірою. Припиняти пити воду - шкідливо для здоров'я, оскільки це призведе до зневоднення, тому вам необхідно зберегти мінерали, електроліти та воду, що міститься внутрішньом'язово, усередині м'язових клітин. WaterTight спеціально розроблений для видалення надлишків води за збереження хорошого здоров'я, рівня калію та функції м'язів.

WATERTIGHT- це якісне, яке виробляється на наших підприємствах світового класу, сертифікованих GMP та мають кілька ліцензій. Формули GOLD SERIES BY PVL TM створені для всіх, хто потребує найвищої якості та продуктивності. Ці продукти розробляються у співпраці з обраною групою дієтологів, тренерів, а також професійних спортсменів та спортсменів-аматорів – кожна формула досліджується, тестується та затверджується спортсменами. WATERTIGHT - це формула, яка допомагає підвищити щільність і чіткість безпечним, але ефективним способом при правильному використанні.

Переваги:
  • Удосконалена формула сечогінних засобів 3-в-1
  • Включаючи матрицю електроліту проти спазмів
  • У 6 разів більше ключового інгредієнта No1, ніж у провідного бренду США
  • Створено без заборонених речовин

Рекомендації:

Приймати 3 капсули вранці, 3 капсули вдень або ближче до вечора, але мінімум за 4 години до сну. 

Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Канада
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами