Фіточай Ромашка Dr. Luka 50г

Фіточай Ромашка Dr. Luka 50г

Продавець:Pharmastore DISCOUNT

4.7/5  ( 84 оцінок )

32

Немає в наявності

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження. Сприяє покращенню функціонального стану шлунково-кишкового тракту, нормалізації процесів травлення.

Ромашка квіти - 100,0%.

Ромашка має протизапальну, потогінну, заспокійливу, кровоспинну та знеболювальну дію. Знімає спазм, прискорює регенерацію епітелію, зупиняє процеси гниття та бродіння у кишечнику, стимулює травлення, має дезінфікуючі властивості.

При гастриті, коліті та запальних захворюваннях шлунково-кишкового тракту, хворобах печінки, нирок, жовчного міхура, жовчних, сечовивідних шляхів квітки ромашки служать м'яким протизапальним, пом'якшуючим та обволікаючим засобом. Вони зменшують біль та знімають спазм. При метеоризмі, коліті, проктите та геморої роблять лікувальні клізми з настоєм квіток ромашки.

Протизапальні властивості ромашки допоможуть при кон'юнктивіті, ячмені та почервонінні. Для цього ромашкою промивають очі. При запаленні суглобів та загостренні подагри приймають ванни або роблять компреси на уражені місця.

Противірусні властивості аптечної ромашки допомагають при застудних захворюваннях: прискорюють одужання, зменшують симптоми і знімають запалення слизової оболонки. Ромашка застосовується для полоскання у разі ангіни, ларингіту, тонзиліту та при запаленні ротової порожнини.

При хронічних бронхолегеневих захворюваннях та бронхіальній астмі підходять інгаляції з ромашкою.

При гінекологічних захворюваннях, циститі, уретриті, простатиті квітки ромашки використовують для підмивання та спринцювання.

Настій або чай з ромашки є заспокійливим засобом при істерії, невралгії. З цією ж метою квітки ромашки застосовують для купання новонароджених, щоб немовля краще спало. Такі ж ванни допоможуть при дитячому діатезі.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Фасування, г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами