Фіточай Живиця (при захворюванні підшлункової), 100г Козацька сила

Фіточай Живиця (при захворюванні підшлункової), 100г Козацька сила

Продавець:БЕЗЛИШНЕГО

5/5  ( 27 оцінок )

59

Немає в наявності

1

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Властивості: Рекомендується вживати для профілактики захворювань підшлункової залози та за розладів травлення.

Склад Квітки безсмертника, трава парила, трава звіробою, трава грициків, листя кропиви, листя горіха.

Квітки безсмертника - застосовують для лікування хвороб сечового міхура і гастритів, використовують у разі жовтяниці, водянки, цирозу печінки, жовчнокам'яної та нирковокам'яної хвороб, за застуди, хвороб шкіри, туберкульозу легенів, післяпологових кровотеч, жіночих хвороб, ревматизму.

Трава парила - застосовують у разі поганого травлення й ослаблення дії кишківника, за застійних явищ у печінці та жовчному міхурі, за жовчних каменів, болю в сечовому міхурі й малого виділення сечі, за мимовільного сечовипускання, особливо нічного, як відхаркувальний засіб за сухого кашлю (бронхіту). у разі запалень слизової оболонки рота (ангіни, стоматити), ревматизму, люмбаго, а також у разі геморою.

Трава звіробою - в'яжучий, протизапальний і тонізувальний засіб у разі кровохаркання, кашлю, проносів, колітів, хвороб печінки, для зміцнення ясен, застосовують у разі шлунково-кишкових захворювань, хвороб дихальних шляхів, як тонізуючий засіб у разі серцево-судинних захворювань, як кровоспинний - у разі маткових кровотеч, хвороб печінки, нирок і як глистогінний засіб.

Трава грициків звичайних - використовують як кровоспинний засіб, у разі блювоти у вагітних жінок, у разі гіпертонічної хвороби, катару та виразки шлунка, за запалень і піску в сечовому міхурі, за туберкульозу, застуди, геморою, жовчних каменів, нетримання сечі, жіночих хвороб, дизентерії, венеричних хвороб.

Листя кропиви - за лікування гострих і хронічних запалень печінки, жовчних шляхів, за хронічних закрепів, за жовчнокам'яної хвороби, знижує вміст цукру в крові. Рекомендують як сечогінний засіб, за проносу, лихоманки, подагри, ревматизму, за хронічних хвороб шкіри, хвороб нирок, сечового міхура, печінки, водянки, грижі, за застарілого кашлю, недокрів'я, початкового туберкульозу, за сечокам'яної хвороби, випадіння волосся.

Листя горіха - за хвороб шкіри, як глистогінний і кровоочисний засіб.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Додаткові характеристики
  • 100 г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами