Магнітний масажер для спини коректор для рівної постави POWER MAGNETIC Білий

1 відгук

Код:  374687268

Магнітний масажер для спини коректор для рівної постави POWER MAGNETIC Білий

1 відгук

Код:  374687268

Продавець:Consumer_electronics

4.8/5  ( 156 оцінок )

300

210

Є в наявності

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Відмінний коректор постави для спини, підходить як для чоловіків так і для жінок, підійде для випаровування постави, зручний у використанні та зберіганні. Вас турбують болі в спині та у хребті? Коректор постави з магнітами створює магнітне поле, яке активує кровообіг і надає тонусу м'язам, нормалізуючи при цьому біоритми та усуваючи причини болю. Ви будете абсолютно комфортно почуватися при використанні пояса для корекції спини як вдома, так і на роботі в офісі. Адже він виготовлений фахівцями-медиками з еластичного та тонкого матеріалу.
Power Magnetic дає можливість вносити певні корективи в положення хребетного стовпа і водночас утворює магнітне поле, за допомогою якого активізується кровообіг і відновлюється природний тонус м'язів. Результат роботи магнітного коректора яскраво проявляється в нормалізації основних біологічних процесів і поступового позбавлення причини болю.
Усередині магнітного коректора розташовується ряд еластичних магнітів, що надають цілеспрямовану дію на область хребта та попереку. Невелика вага, мінімальна товщина та непомітність під одягом є вагомими достоїнствами коректора і дозволяють не знімати пристрій для підтримки постави протягом дня.
Скрупульозно продумана конструкція магнітного коректора забезпечує повний комфорт, а сучасні еластичні матеріали відповідають усім необхідним медичним вимогам. Коректор постави робить його носіння максимально комфортним як для чоловіків, так і для жінок (пояс легко може одягатися під одяг поверх бюстгальтера).Зручні ремінці та застібка-липучка дають можливість індивідуально встановлювати розмір магнітного коректора. А можливість прання та довгостроковість дії магнітів перетворюють пояс на універсальний та економний засіб для збереження постави хребта та здоров'я всього організму в цілому.
Вплив магнітного коректора постави Power Magnetic на організм:

  • Знижує болі та набряки в зоні спини та хребта.
  • Служить активізатором кровообігу.
  • Сприяє відновленню нормалізації життєвого тонусу м'язів.
  • Перешкоджає появі остеохондрозу.
  • Запобігає хворобам, пов'язаним із захворюванням хребта.

Показання для використання магнітного коректора постави.

Лікування:

комплексне лікування та профілактика остеохондрозу;
Робота:

тривала сидяча робота;
Профілактика:

загальна профілактика захворювань хребта.

Корсет для виправлення постави не можна використовувати при підвищеному тиску, при індивідуальній магнітній непереносимості, під час вагітності, при шкірних та хронічних захворюваннях.
Корсет Power Magnetic стирають слабким розчином миючого засобу і сушать у приміщенні, що добре провітрюється.

Характеристики

Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Андрей Романенко
    Відгук від покупця. Продавець: Consumer_electronics

    Всё хорошо