Вітаміни для формування здорових клітин крові та лікування анемії 100 шт HaemoVit (8851847000034)

Вітаміни для формування здорових клітин крові та лікування анемії 100 шт HaemoVit (8851847000034)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

300

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Червоні капсули від анемії HaemoVit - це комбінація чорної солі та вітаміну B 1-6-12, ефективні при лікуванні залізодефіцитної анемії, для поліпшення складу крові і для зміцнення здоров'я.
Показання: для лікування вторинної анемії, особливо коли дієта з дефіцитом вітамінів B1-6-12 і заліза. Покращує апетит.
Спосіб застосування: 1-2 таблетки 3 рази на день після їжі.

Образ, який кожен має при діагнозі анемія, відповідає блідій і слабкій жінці. Ось що вам потрібно знати про цю часту хворобу, зазвичай без серйозних наслідків, яка може приховувати інші недуги.

Неспецифічні симптоми
Найбільша проблема з цим захворюванням полягає в тому, що воно не дуже помітно, причому протягом довгого часу. Мало того, що симптоми не дуже помітні, але вони також проявляються досить пізно.
Коли встановлена анемія, людина відчуває втому весь час, навіть після хорошого сну і відпочинку. Анемія характерна блідість шкіри і в більш серйозних випадках бувають труднощі з диханням.
За відсутності діагностики та лікування анемія може розвиватися і викликати ще більш тривожні симптоми: учнівське серцебиття, запаморочення, прискорене дихання, пітливість, спрага.
Остерігайтеся: чорні фекалії можуть бути ознакою анемії. Зазвичай вони викликані кровотечею в шлунку, що призводить до втрати заліза. Ці ознаки слід сприймати дуже серйозно і негайно лікувати.

Анемія характеризується низьким вмістом гемоглобіну в крові. Гемоглобін в основному складається з заліза, і цей хімічний елемент відсутній у разі анемії. Тому вимірювання кількості заліза в крові дозволяє діагностувати анемію.
Анемія далеко не така проста, як здається на перший погляд. Її причини можуть бути різними.

Найбільш поширеною причиною дефіциту заліза в організмі є рясна втрата крові у жінок під час менструального циклу. Якщо втрачена кров не замінена поглиненою їжею, дефект встановлено.
Виразка шлунка: якщо не лікувати, це викликає анемію через внутрішні кровотечі, які відбуваються регулярно.
Харчування: вегетаріанці найбільш схильні до дефіциту заліза, оскільки м'ясо - залізо найкраще поглинається організмом людини.
Іноді тіло руйнує гемоглобін. Це стосується рідкісних типів анемій, таких як аплазія.
Вагітні жінки: плід споживає більшу частину запасів залізної матері.
Вегетаріанці: залізо, що міститься в м'ясі, набагато краще засвоюється, ніж в овочах.

Склад HAEMOVIT
Вітамін А (2500 М) 750 мкр. Тіамін (вітамін V1) 2,25 мг. Рібофлавін (вітамін V2) 2,6 мг. Пірідоксин (вітамін B6) 10 мг. Вітамін V12 мкг 9. Фолієва кислота 400 мкг. Ніацин 20 мг. Пантотенова кислота 15 мг. Вітамін С 60 мг. Вітамін D (200 МЕ) 5 мкг. Біотин 0,3 мг. Йод 150 мкг. Залізо 14 мг. Цинк 15 мг. Гемоглобін 50 мг і допоміжні речовини.

Протипоказання
Гіперчутливість, порушення обміну заліза в організмі, гемохроматоз, гемосидероз; дисфункції ЖКТ, що перешкоджають всмоктуванню заліза; апластична і гемолітична анемія, таласемія.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами