Натуральний розчинний порошок Хлорофілл 4,25 г Preaw (8850389300183)

Натуральний розчинний порошок Хлорофілл 4,25 г Preaw (8850389300183)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

25

Немає в наявності

11

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Біологічно активна добавка, натуральний розчинний порошок Хлорофілл, виділений з листя японської шовковиці, від тайського виробника Preaw призначений для приготування зеленого оздоровлюючого, імуностимулюючого і абсолютно натурального енергетичного напою.

Засіб у вигляді порошку рекомендовано приймати людям, схильним до частих хвороб, чий імунітет ослаблений.

Основні властивості порошку хлорофілу Preaw Brand

  • Очищає організм
  • Зміцнює імунну систему
  • Підвищує рівень гемоглобіну в крові
  • Покращує зір
  • Допомагає при проблемах зі щитоподібною залозою

Хлорофіл - це пігмент, що фарбує частини рослин у зелений колір. За допомогою сонячної енергії та фотосинтезу відбувається вироблення органічних речовин у клітинах цих рослин. Корисні властивості рідкого хлорофілу порівнюють з функціонуванням крові людини. Таким чином, аналізуючи властивості хлорофілу, речовину можна називати кров'ю у рослин.

Завдяки своїм унікальним властивостям хлорофіл здатний мати позитивний вплив як на здоров'я людини в цілому, так і на окремі органи і системи людського організму. Хлорофілл має стимулюючий вплив на травну, серцево-судинну, дихальну, ендокринну та інші системи. Ефективний при анемії, оскільки викликає активацію кроветворіння. Хлорофілл активує дію ферментів, що беруть участь у синтезі вітаміну К, який необхідний для нормального згортання крові.

Хлорофілл - це натуральний антиоксидант. Як всі антиоксиданти він бореться з вільними радикалами і канцерогенами, які загрожують цілісності ДНК і провокують розвиток різних патологічних процесів в організмі аж до безконтрольного зростання злоякісних клітин.

Хлорофілл здатний протистояти хімічним канцерогенам і харчовим токсинам, знижує вираженість побічних ефектів від застосування лікарських засобів, протидіє радіаційному ураженню, захищає від негативного впливу ультрафіолетового випромінювання, скорочує фактори ризику від тютюнопаління. Засіб у вигляді порошку рекомендовано приймати людям, схильним до частих хвороб, чий імунітет ослаблений. Він очищає організм, зміцнює імунну систему, підвищує рівень гемоглобіну в крові, покращує зір. Також варто приймати при проблемах зі щитоподібною залозою.

Хлорофіл незамінний для всіх, хто піклується про підтримку свого здоров'я, особливо для ослаблених людей, мало буваючих на свіжому повітрі, які відчувають брак сонячного світла. Хлорофілл багатий мікроелементами - магнієм, азотом, вітаміном К і є натуральною полівітамінною добавкою, що надає загальноукріплюючу і омолоджуючу дію, особливо ефективною і необхідною в осінньо-зимовий період.

Порошок від Preaw Brand не містить консервантів, барвників, цукру та інших речовин. Не має протипоказань.

Спосіб застосування
Пакетик порошку хлорофілла залити 500 мл води, розмішати і випити. Пакетик порошку хлорофілла розрахований на 1 день прийому.

Склад
Порошок хлорофілу

Протипоказання
Індивідуальна непереносимість компонентів, що входять до складу капсул

Умови зберігання
Зберігати при кімнатній температурі, що далеко від прямих сонячних променів, в недоступному для дітей місці

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами