Ресурс Оптимум повноцінна збалансована суміш зі смаком ванілі для дітей віком від 7 років, 400 г

Ресурс Оптимум повноцінна збалансована суміш зі смаком ванілі для дітей віком від 7 років, 400 г

Продавець:BMSafe

4.8/5  ( 138 оцінок )

465

Немає в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Resource Optimum - це продукт спеціального дієтичного вживання для ентерального харчування: суха, повноцінна, збалансована суміш з ароматом ваніліну для дітей віком від 7 років та дорослих. Суміш використовується для профілактики та корекції гіпотрофії у перед- та післяопераційному періодах, як додаткове харчування при анеміях, при підвищеному фізичному навантаженні, під час захворювань, показаний при неможливості самостійного харчування. Може вживатися як єдине або додаткове джерело харчування, з метою збагачення харчового раціону як напій і як зондове харчування.

Приготування

 Спосіб приготування однієї порції (250 мл): Вимийте руки. Відміряйте 210 мл чистої охолодженої кип'яченої води в чисту чашку або контейнер. Додайте 55 г порошку (7 мірних ложок). Ретельно перемішайте до розчинення. Вказану пропорцію не можна міняти не порадившись із лікарем. Після використання зберігайте ложку всередині банки, як показано на малюнку. * Перед тим як додавати воду до порошку, переконайтеся, що її температура не перевищує 45 °C. Примітка: застосовуйте тільки мірну ложку, що знаходиться всередині банки, заповнену без гірки. Рекомендоване дозування: Додаткове харчування: 2 порції по 250 мл на день.

Застереження 

НЕ Є ЛІКАРСЬКИМ ЗАСОБОМ. Перед застосуванням потрібна консультація з лікарем.

Умови зберігання 

Зберігати банку, у тому числі відкриту, у сухому, прохолодному місці при температурі від +6°С до +30°С та вологості повітря не вище 75%. Щільно закривайте кришку. Після відкриття використати вміст банки протягом 4 тижнів. Розведену суміш слід використовувати протягом 6 годин, якщо вона зберігалася при кімнатній температурі (від 18 до + 25 °С), або протягом 24 годин при зберіганні в холодильнику. Під час транспортування порошок може ущільнюватись. Маса нетто продукту відповідає заявленій на упаковці.

склад 

Мальтодекстрин, молочний білок, олії (соняшникова, рапсова), харчові волокна (фрукто-олігосахариди, інулін), цукор, мінеральні речовини, регулятори кислотності (Е330, Е338), емульгатор соєвий лецитин, холін, вітаміни, пробіотик (культура ароматизатор ванілін, L-карнітин, таурин, підсолоджувач ацесульфам калію. БЕЗ ГМО. Запаковано у захисному середовищі.

Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Швейцарія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами