Чай для зниження тиску Ку Цяо Гречнаний 100 г

Чай для зниження тиску Ку Цяо Гречнаний 100 г

Продавець:ChineseTeaHome

5/5  ( 21 оцінок )

Є в наявності

375

4

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Гідний китайський чай "Ку Цяо" Гречаний.

Цей чай відрізняється від усіх інших своїми корисними властивостями.

Корисні властивості Ку Цяо:

1. підвищення імунітету. Завдяки безлічі вітамінів і елементів, організм стає стійким до атак вірусів, інфекцій і мікробів.

2 Профілактика онкології. За систематичного вживання напою Ку Цяо можна вберегти свій організм від ракових клітин, злоякісних новоутворень. Рекомендовано постійне вживання напою тим, хто в роду має хворих на рак.

3. безперебійна робота травної системи. Хронічні виразки, гастрити стають не такими гострими за частого вживання чаю, оскільки вся травна система налагоджує свою роботу і не дає збоїв.

4 Покращення роботи серця і судинної системи.

5 Зниження рівня холестерину;

6. зміцнення кровоносних судин і нормалізація роботи кровоносної системи. Покращується згортання крові.

7. заспокійливий ефект. систематичний прийом чаю Ку Цяо сприяє стабілізації емоційного фону, зниженню рівня стресу та емоційності. Стабілізується робота нервової системи, що істотно впливає на емоційний стан людини.

8. очищення судин - нормалізація артеріального тиску. Ку Цяо здатний істотно очистити судини від токсинів, шлаків і холестеринових бляшок, що є причиною високого тиску, а як результат, істотно нормалізується тиск. Через очищення судин, стабілізується робота серця.

9 Нормалізація обміну речовин, виведення шлаків і токсинів, що провокує схуднення. Прискорення метаболізму, систематичне очищення організму істотно впливають на вагу, тому за відсутності порушень, людина без проблем худне.

10 Покращення мозкової активності та діяльності - профілактика інсульту. Гречаний чай здатний стабілізувати правильний кровообіг у головному мозку, а також вплинути на розумову активність.

11. зниження набряклості. Через скупчення великої кількості зайвої рідини, в організмі починаються набряки. Завдяки чаю Ку Цяо, з організму виводиться зайва рідина і робота всіх органів приходить у норму.

У нас тільки якісний і свіжий чай від виробника.

Характеристики

Країна-виробник
  • Китай
Фасування, г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами