Крем при псоріазі та дерматитах 50ml. "Vesna"

Крем при псоріазі та дерматитах 50ml. "Vesna"

Продавець:Spring

650

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Крем від псоріазу та дерматитів ефективно насичує вологою, зменшує симптоми псоріазу, відновлює шкірний бар’єр, регулює утворення клітин, зменшує потовщення шкіри тіла, зменшує свербіж і лущення. Не містить гормонів.

Основні дієві компоненти Крему від Псоріазу:

Трояндова вода-Регенерує пошкоджену та стомлену шкіру. Має заспокійливу, освіжаючу та охолоджуючу дію. Альтернатива термальній воді, підсилює обмін речовин і тим самим уповільнює процеси старіння, зволожує (регулює водний баланс шкіри), має протизапальну дію (загоює ранки, що не залишаючи слідів). Розгладжує і омолоджує шкіру, підвищує її пружність і еластичність, допомагає в боротьбі з розтяжками і шрамами, нормалізує роботу сальних залоз, надає шкірі красивий і рівний колір.

Олія з насіння амаранту-Містить багато активних речовин, в його склад входять олеїнова та ліноленова кислоти, фітостероли, токофероли, а також сквален – потужний омолоджуючий компонент. Молекули фітостеролів, схожі за структурою з молекулами холестерину, мають високу спорідненість зі шкірою, глибоко проникають і відновлюють роговий шар епідермісу. Вони є природним УФ-фільтром, стримують меланогенез і стимулюють омолодження шкіри.Сквален рослинного походження є незамінним компонентом ліпідного шару шкіри, легко проникає всередину, сприяє відновленню шкірних покривів і зменшення зморшок.

Олія виноградної кісточки-Володіє протизапальними, антиоксидантними, антигістамінними, антимікробними та протиалергічними властивостями. Її компоненти в складі регенерують шкіру, усувають лущення та сухість.

Мацерат смородини-Має заспокійливу дію, зволожує, бореться з висипаннями, та попереджає виникнення вільних радикалів.

Олія Ши-Зволожує всі типи шкіри, захищає від сонця та вітру (має природний SPF 2). Заспокоює та знімає подразнення, відновлює шкіру після відвідування басейну або після засмаги.

Характеристики

Застосування
  • нанести на очищені, сухі проблемні ділянки та втерти. Рекомендовано мити тіло твердим милом vesna.
Країна-виробник
  • Україна
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами