Соска від хропіння Huaer Tehnology засіб ( фіксатор язика) проти хропіння лікування апное 15/01

Оставить отзыв Код:  376741605

Соска від хропіння Huaer Tehnology засіб ( фіксатор язика) проти хропіння лікування апное 15/01

Оставить отзыв Код:  376741605

Продавец:Pyramid JB

450

Заказ от 1 шт

Есть в наличии

15

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Антихрап пристрій від хропіння фіксатор язика

Хропіння - часто зустрічається явище, особливо у людей у віці від 35 років. З-за нього дихання під час сну набуває деренчання. Подібне приносить дискомфорт не тільки спить, але і оточуючим його людям.

Купити фіксатор язика (або як його прийнято називати "соска") - популярне рішення проблеми хропіння. Воно безпечне, що доведено численними клінічними дослідженнями, і досить дешеве. На користь засоби говорить і популярність - його можна зустріти по всьому світу.

Переваги антихрапа

Ті, хто вже встиг купити фіксатор язика, не дарма вважають його одним з кращих засобів від хропіння. Він володіє великою кількістю плюсів, а саме:

Простота у використанні. Не потрібно бути фахівцем, щоб розібратися в принципах його роботи. Досить лише уважно прочитати інструкцію;

Швидкий ефект. Для усунення проблеми вам не доведеться чекати кілька місяців, як при класичному лікуванні;

Як вже було сказано раніше, виріб повністю безпечно. Воно виготовляється з м'якого силікону. Цей матеріал навіть теоретично не здатний завдати шкоди власнику соски.

Окремо варто виділити повна відсутність побічних ефектів. Пристрій підійде для переважної більшості людей. 

Застосування фіксатора язика

Будь-який фахівець підтвердить: використання пристосування від хропіння має бути поступовим. Для початку - перші кілька днів - його потрібно вставляти в ротову порожнину для звикання. Вистачить 30 хвилин. Далі збільшуйте цей час до години. Практично весь перший тиждень ваш організм буде адаптуватися.

По закінченні 8-10 днів можна перейти до спроб заснути з пристроєм. Якщо ви не відчуваєте дискомфорту і не прокидаєтеся вночі, то значить організм звик. Цей період більшою мірою індивідуальний, але зазвичай він не перевищує 21 дня. У підсумку весь курс лікування становить близько 4 тижнів.

Особливості та нюанси антихропіння

Пристрій здатний без будь-яких проблем працювати разом із недавно вставленими протезами. Воно має високий рівень сумісності з іншими сторонніми тілами.

Фіксатор язика тримає його на одному місці, що запобігає блокуванню дихальних шляхів. Це усуває як саму проблему хропіння, а й потенційний ризик здоров'ю.

Розмір складає приблизно 5х4.4х4.5 сантиметрів. Такі параметри були підібрані заздалегідь, адже є оптимальними для ротової порожнини людини. При габаритах менше 4 см. не виходило б досягти потрібного ефекту, а 6 см і більше викликали серйозний дискомфорт.

Характеристики

Цвет
  • Прозрачный
Материал
  • силікон
Страна-производитель
  • Китай
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами