Корсет коректор постави для спини попереку пояс Royal Posture унісекс S Бежевий (KG-7581)

Розмір
  • S

Корсет коректор постави для спини попереку пояс Royal Posture унісекс S Бежевий (KG-7581)

Продавець:BB-M@rket

4.8/5  ( 102 оцінок )

200

180

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Корсет для спини Royal Posture – коректор постави
Рівна спина та правильна постава – це не тільки основа привабливої ​​зовнішності, а й одна з головних складових гарного самопочуття та міцного здоров'я. Неправильна постава є головною причиною захворювань хребта:
сколіоз;
лордоза;
кіфоза;
остеохондрозу.
Викривлення хребетного стовпа призводить до усунення внутрішніх органів, результатом чого є порушення їх роботи та порушення обміну речовин.
Таким чином, турбота про правильну поставу дуже важлива. Недарма ще з дитинства дітей привчають до того, що треба рівно сидіти і стояти, не горбитися при ходьбі. Але якщо всі настанови ваших батьків таки пройшли даремно, і вже, будучи дорослим, вас почали турбувати проблеми зі спиною, не варто впадати у відчай. З цим завданням допоможе впоратися корсет для спини Royal Posture.
Конструкція корсету для спини Royal Posture  
Бандаж Royal Posture має спеціальну конструкцію. Він охоплює всю верхню частину тіла, у результаті весь хребетний стовп перебуватиме у правильному положенні.
Широкий пояс із застібкою-липучкою охоплює всю область талії та відповідає за підтримання правильного положення хребців у ділянці попереку. Далі пояс з'єднується з широким полотном, що прилягає до верхньої частини хребта, яке переходить у широкі шлейки, що фіксують положення плечей.
Пояс для спини Royal Posture зроблений з м'якої, дуже приємної на дотик тканини. Він не давить і не натирає шкіру. Під верхнім одягом бандаж зовсім не помітний, тому ви можете спокійно носити його на роботу. Приручати тіло до корсету необхідно поступово
.
У перший день використання потрібно одягнути його лише на 15-20 хвилин. Наступного дня використання можна збільшити ще на 10 хвилин. І так необхідно збільшувати час до кількох годин.
Слід врахувати, що бандаж підтримує як хребет, а й м'язи, у результаті м'язи розслабляються, оскільки виконують своєї прямий функції – підтримувати тіло. Тому під час використання необхідно займатися фізичними вправами.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами