Слуховий апарат Cyber ​​Sonic JZ-1088A2 Original завушний

Слуховий апарат Cyber ​​Sonic JZ-1088A2 Original завушний

Продавець:E-Shop24

4.9/5  ( 114 оцінок )

385

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Слуховий апарат Cyber Sonic призначений для того, щоб допомогти людині повноцінно сприймати навколишній світ. Завдяки слуховому апарату Ви можете вільно спілкуватися з людьми, дивитися свої улюблені фільми та передачі без збільшення гучності.

Апарат досить легкий та ергономічний. Виріб не приноситиме дискомфорт, отже, Ви зможете носити апарат необхідний час без обмежень. Виріб можна сміливо носити як жінкам, так і чоловікам, обмежень за віком також немає. Може кріпитися на правому чи лівому вусі. Апарат рекомендований людям зі слабким та середнім ступенем втрати слуху. Для налаштування звуку в приладі є спеціальний регулятор із 6 рівнями гучності, що дозволяє плавно відрегулювати звук до потрібного рівня. Перемикач ON/OFF дозволить продовжити термін експлуатації виробу, оскільки батарейки не будуть так швидко розряджатися. У комплект входять батарейки, а також змінні силіконові вкладки різних розмірів, з яких можна вибрати найбільш підходящий. Апарат необхідно зберігати у футлярі, якщо він не використовується, таким чином він буде захищений від пилу та бруду.

Технічні характеристики:

Максимальний вихід насичених звукових частот: 130±5dB

Збільшення повних звукових частот: ≥50 dB

Гармонічні спотворення: ≤ 5%

Еквівалентний вхід шумів: ≤ 30 dB

Інтервал частоти: 400~4000 Hz

Робоча напруга: DC1.5V

Додаткові вушні вкладки

Батареї живлення AG13 у комплекті.

Інструкція:

1.Відкрийте відсік для батарей, вставте відповідний елемент живлення (повітряно-цинкову батарею, акумулятор). Закрити відсік щільно (якщо відсік відкрити, апарат перестає працювати).

2. Прикріпіть до апарата беруш відповідного Вам розміру і відрегулюйте звук регулятором звуку за допомогою спеціального пристрою у вигляді коліщатка (якщо чуєте свистячий звук, переконайтеся, що беруш обраний потрібного розміру і апарат вставлений щільно у вухо).

3. Коли апарат не використовується, потрібно вимкнути апарат перемикачем ON/OFF для продовження терміну служби елемента живлення (батарейки) у положення OFF. Щоб увімкнути апарат для використання, необхідно перевести перемикач ON/OFF в положення ON.

Примітка:

Якщо апарат не працює, переконайтеся, що елемент живлення вставлений правильно, не розряджений, беруш не пошкоджений і без забруднень.

Не використовувати слуховий апарат під час купання, не тримати поряд із джерелами тепла.

Характеристики

Максимальна вихідна потужність (Дб)
  • 130
Максимальне посилення (Дб)
  • ≥50
Діапазон частот (Гц)
  • 400~4000
Функції
  • Регулятор гучності
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами