Тест смужки Акку-Чек Актив №50 (Accu-Chek Active)

Тест смужки Акку-Чек Актив №50 (Accu-Chek Active)

Продавець:SEVI

3.9/5  ( 54 оцінок )

413

Є в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Тест смужки Акку-Чек Актив №50 (Accu-Chek Active)

Діагностичні (тестові) смужки Active від виробника Акку-Чек широко застосовуються в Україні та світі для вимірювання наявності та кількості глюкози (цукри) у крові та є одним з інноваційних рішень у даній сфері.

Опис виробу:

Даний виріб тестовий дозволяє оперативно та оптимально достовірно контролювати вміст глюкози по плазмі крові.

За рахунок наявності колірного індикатора застосовувати ці тест-смужки дуже просто, і користувачам не потрібні спеціальні навички.

Велику популярність у користувачів тест-смужки Актив набули безпосередньо простого використання та гарантовано точним результатам. Тест-смужки Акку-Чек Актив дають можливість одержання аналізів, які відповідають рівню цукру (глюкози) крові у плазмі.

Дані діагностичні смужки відповідають стандартам IFCC – це Міжнародна Федерація клінічної хімії та лабораторної медицини.

На смужку-тест Accu-Chek Active необхідне нанесення зразка цільної крові, але це не заважає абсолютній відповідності концентрації цукру (глюкози) у плазмі крові. При цьому аналогічні смужки інших марок часто дають результати цільної крові, цим знижується точність результатів на 11%.

Правила експлуатації тестових смужок Accu-Chek Active:

- Вставте тестову платівку в глюкометр. Відразу після цього відбувається автовключення та калібрування приладу. Прилад визначає простроченість смужки та повідомить про це користувача.

- Після появи на екрані символу "крапля", дістаньте із приладу тест-смужку, нанесіть краплю цільної крові на неї. Це зручніший спосіб, ніж нанесення крові на смугу, яка знаходиться безпосередньо в глюкометрі.

- Знову вставте смугу в пристрій. Поява результату - протягом декількох секунд.

Принцип дії вимірювача глюкози ґрунтується на даних аналізу взаємодії (реакції) ферменту Mut. Q-GDH2 із кров'ю. Цей фермент змінює колір зразка крові залежно від рівня цукру у плазмі крові. Прилад- глюкометр Accu-Chek Active, а також тестові смужки цього виробника відповідають стандарту EN ISO 15197. Термін (придатності для використання) товару знаходиться безпосередньо на упаковці та не змінюється після роздруковування тубуса.

Характеристики товару:

Тип виробу тест-смужки

Упаковка (кількість штук) 50

Тип фасування по 50 шт.

Купити тестові смужки Accu-Chek Active №50 в Україні з гарантією якості та доступною ціною:

Ціна смуг для аналізу крові Active залежить від їхньої кількості в упаковці та цінових пропозицій конкретного продавця. Вартість тест-смужок Акку-Чек Актив 50 на нашому сайті – одна з найкращих в Україні! Приймаючи рішення купити тест-смужки Акку-Чек Актив у нашому інтернет-магазині, ви забезпечуєте себе максимально якісним матеріалом, і при цьому заощаджуєте час. Ми надсилаємо замовлення до всіх міст України.

Також купити тест смуги та інші товари медичного застосування Ви можете у нашому спеціалізованому магазині. Києвом можна замовити кур'єрську доставку.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами