Крем від бородавок Spirularin VS Creme 10 мл

Крем від бородавок Spirularin VS Creme 10 мл

Продавець:Your best shop

4.9/5  ( 198 оцінок )

1 010

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

16

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Крем від бородавок відновлює епідерміс та повертає шкірі здоровий вигляд. Бореться з бородавками і запобігає їхній появі у майбутньому. Відлущує ороговілий епідерміс, прискорює оновлення шкіри. Чинить протизапальну, противірусну та антисептичну дію. Підходить для лікування та профілактики бородавок, перед початком використання порадьтеся з фахівцем. 

Активні інгредієнти — Комплекс Spirulina на основі екстракту спіруліни та сульфат цинку мають регенерувальну та антисептичну дію. Борються з вірусами та грибком на шкірі, запобігають їхній появі в майбутньому. — Екстракт кори білої верби відлущує ороговілий епідерміс та стимулює його оновлення. Покращує бар'єрні властивості шкіри, запобігаючи появі нових бородавок. Повертає здоровий доглянутий вигляд.. Також бренд Spirularin пропонує Протигрибкову сироватку для нігтів, яка відновлює і захищає нігті від грибка. 

Спосіб застосування Нанесіть крем VS Creme поверх ураженої області та навколо неї, обережно помасажуйте до повного всотування. Використовуйте двічі на день до повного зникнення бородавки. Через деякий час після початку лікування бородавка може збільшитись у розмірі — це нормальна реакція, оскільки частина її прихована під шкірою. Якщо бородавка стара і поверх неї утворилася мозоль — зверніться до підлоги, щоб розписати схему лікування. Перед початком використання засобу обов'язково проконсультуйтеся зі спеціалістом.

Склад Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Cera Flava, Alcohol Denat., Spirulina Platensis Extract, Salix Alba Bark Extract, Zinc Sulfate, Tocopherol, Magnesium Stearate, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Caprylate, P-Anisic Acid, Rosmarinus Officinalis Oil, Linalool, D-Limonene. 

Об’єм: 10 мл. 

Зроблено в Німеччині.

Характеристики

Країна-виробник
  • Німеччина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами