Детокс-пластир для ніг, що виводить токсини, знімає втому і напругу 10 шт/уп Deep cleansing (kt-5893)

1 відгук Код:  379315602

Детокс-пластир для ніг, що виводить токсини, знімає втому і напругу 10 шт/уп Deep cleansing (kt-5893)

1 відгук Код:  379315602

Продавець:ABIE

4.7/5  ( 144 оцінок )

Немає в наявності

130

85

11

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Детокс-пластир для ніг - унікальний спосіб боротьби з втомою і стресом, який допоможе вам відчути полегшення і отримати додаткову енергію. Його спеціальна формула дає змогу виводити токсини та шкідливі речовини через шкіру стоп, що дає відчутний ефект загального оздоровлення.

Просто приклейте пластир на чисту й суху шкіру стоп перед сном і залиште на ніч. Вранці ви відчуєте, як ваша шкіра стоп стане м'якшою і гладенькою, а ви самі отримаєте прилив свіжості та енергії. Цей пластир також може допомогти зняти втому після довгого дня на роботі або інтенсивних тренувань у спортзалі.

Пластир для ніг виготовлений з натуральних інгредієнтів і не містить шкідливих хімічних речовин, тому його можна використовувати без побоювань. 

Використання: Пластир для ніг, що виводить токсини, також дуже легкий у використанні. Просто приклейте його на стопу перед сном і зніміть вранці, залишки засобу змийте водою. Після використання ви помітите значне поліпшення свого стану, зменшення втоми та напруги, а також підвищення рівня енергії.

Кількість в упаковці: 10 шт

Відгуки покупців 1

  • Інга Сушко
    Відгук від покупця. Продавець: ABIE

    Пластирь дієвий. Надає зранку сил.