Капсули з маслом Sacha inchi (Сача Інчі) для роботи мозку та нервової системи. RaiThai Organic

Капсули з маслом Sacha inchi (Сача Інчі) для роботи мозку та нервової системи. RaiThai Organic

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

650

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Олія Сача Інчі (Горіх Інків) - Своїми унікальними властивостями він зобов'язаний високому вмісту незамінних жирних кислот, таких як омега-3, альфа-ліноленова кислота, омега-6 і омега-9, а також містить вітаміни А і Е, білок, мікроелементи. Кількість омега-3 в олії горіха інків у 4,5 рази вища, ніж у лососі.

Загалом олія Sacha inchi містить близько 80% незамінних жирних кислот, з високим вмістом поліненасичених кислот та низьким вмістом насичених жирів. Це єдиний рослинний продукт, який містить усі три омега-жирні кислоти: омега-3 (альфа-ліноленова кислота-АЛК), омега-6 (лінолева кислота-ЛК) та омега-9 (олеїнова кислота). Вміст антиоксиданту вітаміну А та альфа-токоферолу вітаміну Е.
Однією з чудових властивостей масла є те, що воно позитивно впливає на роботу головного мозку та нервової системи людини.

Регулярне вживання Сача Інчі покращує пам'ять, концентрацію уваги, нормалізує сон та допомагає боротися з напругою та головними болями. Вітамін Е та триптофан, що містяться в олії горіхів інків, є двома основними компонентами серотоніну, «гормону щастя».

Серотонін відповідає за здоровий сон та настрій, а також мислення, уважність та пам'ять.
Вітамін А разом з вітаміном Е та омега-кислотами захищає очі та очні м'язи, відновлюючи та підтримуючи зір.
Олія Сача Інчі має унікальний склад, який швидко відновлює та зволожує шкіру та волосся.

Однак на цьому його корисність не закінчується. Тому регулярне вживання олії знижує рівень шкідливого холестерину (холестерину низької щільності), стабілізує рівень цукру в крові, захищає серце і судини, запобігає утворенню хронічних запальних процесів в організмі, зміцнює суглоби, покращує стан.

Регенерація тканин важлива як при остеоартрозі, а й у спортсменів. Він знижує ризик розвитку раку і має антиоксидантні властивості. Підвищує імунну систему, ефективний при лікуванні псоріазу. Олія також є натуральним підсилювачем.

Допомагає швидко відновитись після інтенсивних фізичних навантажень та знімає м'язовий біль.
Омолоджуючий ефект олії горіха інків був відомий ще в давнину. Стимулює процеси регенерації клітин та активує один із найважливіших механізмів в організмі.

Навіть зріла шкіра стає більш пружною, щільною, еластичною та стійкішою до негативних впливів навколишнього середовища. Завдяки активній регенерації клітин олія широко використовується в лікувальній косметиці для прискорення загоєння рубців і саден, зняття подразнень та запалень шкіри.

Приймати по 1 капсулі двічі на день після їди.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами