Тайський антибактеріальний тальк проти неприємного запаху 60 г. Yoki (8858672900027)

Тайський антибактеріальний тальк проти неприємного запаху 60 г. Yoki (8858672900027)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

150

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Присипка з антибактеріальним ефектом універсального призначення - дуже популярний тайський народний засіб для боротьби з зайвою пітливістю, неприємним запахом і висипаннями на шкірі.

Ефективно абсорбує зайву вологу і себум, зберігає шкіру сухою, не пересушуючи і не порушуючи природний водний баланс.

Усуває неприємний запах і дезодорює, запобігає розвитку потниці. Використовується в якості антисептичного засобу при порізах і ранках різного походження, відмінно загоює пошкодження кожного покриву.

Запобігає появі висипань і подразнень, підсушує і купує вже наявні. Тайська традиційна присипка Yoki - маленька аптечка в одному флаконі.

У складі засобу:

Камфора володіє протизапальними і бактерицидними властивостями, знеболювальною і антиспазматичною дією, знімає втому в ногах, охолоджує і заспокоює.

Ментол сприяє м'язовому розслабленню, покращує кровообіг, усуває почервоніння шкіри, зніме подразнення, стимулюючи відновлення пошкоджених тканин, тонізує і освіжає.

Каламін надає підсушуючу, заспокійливу і знезаражувальну дію, допомагає шкірі швидше відновитися після пошкоджень і утворює захисний бар'єр від дії дратівливих факторів, знімає свербіж і запобігає появі прищів, зменшує набряк, запалення і роздратування, перешкоджає подальшому розвитку патологічних процесів на шкірі.

Оксид цинку володіє абсорбуючими, протизапальними і в'яжучими властивостями, запобігає негативному впливу надмірного потовиділення на шкіру, підсушує всі види запалень, вугревий висип і прищі на жирній і комбінованій шкірі, заспокоює чутливу шкіру.

Борна кислота - чудовий антисептичний засіб, що добре загоює опіки, тріщини, садна, мозолі, укуси комах.

Борнеол регулює роботу сальних залоз, надає потужну дезодорюючу дію, ефективно вирішуючи проблему надмірної пітливості шкіри, дозволяючи не тільки позбутися існуючих висипань, але і запобігти появі нових. Борнеол чудово висвітлює пігментні плями, веснушки і сліди постакне.

Тальк абсорбує зайву вологу, надлишок себума, зменшує пітливість шкіри, позбавляє від неприємних запахів. Запобігає розвитку запальних процесів, заспокоює і пом'якшує шкіру, попереджаючи роздратування.

Каолін або біла глина підсушує і очищає шкіру, проникаючи всередину, діє як антисептичний і бактерицидний засіб, сприяє регенерації тканин.

Сфери застосування присипки Yoki органуються тільки вашою фантазією і наявністю будь-яких шкірних проблем.

Можемо тільки підказати, що присипка Yoki відмінно бореться з надмірною пітливістю і неприємним запахом, нею сміливо можна обробляти як ступні ніг, так і підмишкові западини, а так само інші ділянки тіла з надмірним потовиділенням. Вона запобігатиме появі прищів і роздратувань на шкірі, а також дуже ефективно усуне неприємний запах поту.

Присипка стане справжнім порятунком для жирної, проблемної, схильної до утворення висипань шкіри. Просто обробіть нею шкіру на обличчі, спині, грудях та інших частинах тіла або змішайте з водою і точково нанесіть в якості маски на ніч. Присипка відмінно підсушить висипання, зніме свербіння і почервоніння, запобігатиме подальшому розвитку і поширенню запальних процесів.

Антибактеріальна присипка - перша невідкладна допомога при порізах, укусах та інших порушеннях кожного покриву, вона відмінно дезінфікує і сприяє загоєнню.

Присипка не липне до шкіри і не бруднює одяг, дуже ефективна і проста у використанні, може використовуватися на щоденній основі.

Показання:
- Надмірне потовиділення;

- неприємний запах поту;

- потниця;

- висипання на шкірі різного походження;

- свербіння, почервоніння;

- рани, порізи, садна, укуси комах та інші пошкодження на шкірі;

- проблемна, жирна і комбінована шкіра.

Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість компонентів.

Зберігання:
Зберігати в сухому місці.

Склад:
Camphor, Menthol, Calamine, Zinc Oxide, Boric Acid, Borneol, Talcam Powder, Kaolin.

Спосіб застосування:
Нанести в сухому вигляді достатню кількість присипки на необхідні ділянки тіла і акуратно розтерти.

При акні: змішати присипку з водою і нанести точково на ніч.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами