Крем-гель "Сила Коня" - Живокост з муміє, (75мл.) при крихкості кісток, від болю в кістках та суглобах

Крем-гель "Сила Коня" - Живокост з муміє, (75мл.) при крихкості кісток, від болю в кістках та суглобах

Продавець:ZOO-RANGER

4.8/5  ( 138 оцінок )

52

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Крем Живокост з муміє «Сила коня» призначений як допоміжний і профілактичний засіб при ламкості кісток (остеопороз), при болях у кістках та суглобах.

Болі у кістках та суглобах (остеопороз) – скарга, яку часто можна почути від пацієнта на прийомі у травматолога, ортопеда, терапевта, хірурга, ревматолога. Якщо Вам знайомі подібні проблеми, які регулярно нагадують про себе болем та ломотою, якщо Вас турбує порушення рухливості суглобів, настав час взяти на озброєння Крем «Живокіст з муміє» ТМ «Сила коня», як косметичний засіб, який допомагає ефективно боротися з цими нездужаннями.

Властивості

Ефективність дії крему обумовлена поєднанням активних речовин, що входять до його складу:

Живокіст (окопник) - лікарська рослина, з давніх-давен відома потужними лікувальними властивостями. Його застосовують при захворюваннях кісток, м'язів, зв'язок, артритах та артрозах. Головною особливістю живокосту є його здатність прискорювати відновлення пошкоджених тканин, особливо кісткової. Він має регенеруючу, бактерицидну, протизапальну, стимулюючу дію, зупиняє процес некрозу тканин. При переломах кісток, вивихах, розтягуваннях та розривах зв'язок користуються примочками та компресами з окопника. Зникає набряклість та припиняється біль. Обумовлює цю дію алантоїн, якого в житті більше, ніж у будь-якій іншій рослині.

Муміє - з давніх-давен є знаменитим засобом народної медицини для прискорення зрощування кісток при переломах. Поліпшуюче кровопостачання м'язів, хребта та суглобів, що має протизапальну дію, муміє значною мірою скорочує термін одужання при травмах, інфекційно-запальних та дегенеративних захворюваннях хребта та суглобів. Також муміє, що володіє болезаспокійливою властивістю, може принести істотну користь і полегшення при невралгіях, пов'язаних з вищепереліченими захворюваннями опорно-рухового апарату (пояснично-крижовому радикуліті, люмбаго, ішіасі). Муміє, що є багатим джерелом калію і органічних кислот, що перешкоджають відкладенню солей сечової кислоти в суглобах, є дуже ефективним засобом у складі профілактики та комплексного лікування подагри (подагричного артриту).

Хондроїтин сульфат є необхідним для природного відновлення хряща. Дія цієї унікальної речовини спрямована на більш глибоке вирішення проблеми – відновлення хряща. Хондроїтину сульфат має здатність утримувати воду в товщі хряща, що сприяє зменшенню навантаження на суглоби. Тривале застосування засобів, що містять хондроїтину сульфат, має такі ефекти:

- збільшення рухливість суглобів і зменшує їх набряклість;

- Захист хряща від пошкодження ферментами, вільними радикалами, іншими агресивними речовинами;

- Стабілізація в'язкості внутрішньосуглобової рідини, зменшення зносу суглоба.

Рекомендації

При ламкості кісток (остеопороз); При болях у кістках та суглобах.

Нанесіть крем на попередньо очищену поверхню шкіри і рівномірно розподіліть по болючій ділянці легкими масажними рухами протягом 3-5 хвилин 2-3 рази на день . Після нанесення крему для посилення ефекту, на хворобливу область необхідно накласти пов'язку, що зігріває, і по можливості протягом 20-30 хвилин дотримуватися спокою.

Умови та термін зберігання: зберігати при температурі від +5°С до +25°С.

Виробник: ТОВ «ЛекоПро», Україна.

.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами