Крем-гель "Сила Коня" Акулій хрящ з бішофітом, 75 мл (при відкладенні солей)

1 відгук

Код:  381291462

Крем-гель "Сила Коня" Акулій хрящ з бішофітом, 75 мл (при відкладенні солей)

1 відгук

Код:  381291462

Продавець:ZOO-RANGER

4.8/5  ( 135 оцінок )

52

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Крем Акулій хрящ з бішофітом «Сила коня» - призначений для комплексного лікування та профілактики захворювань опорно-рухового апарату, подагри, як косметичний засіб у допомозі при відкладанні солей у суглобах та підвищених навантаженнях на опорно-руховий апарат. Нагромадження солі в хрящовій тканині суглобів призводить до їх деформації, спричиняє біль, скутість рухів та інші неприємні симптоми захворювання суглобів. Найбільш ефективно за такої патології показали себе засоби природного походження. Одним з них є хондроїтину сульфат (витяжка з акулячого хряща) унікальний засіб природного походження, що зміцнює кісткові тканини і бішофіт, який має знеболювальну, протизапальну дію.

Властивості

Ефективність дії крему «Акулій хрящ з бішофітом» обумовлена поєднанням активних речовин, що входять до його складу:

Хондроїтину сульфат (витяжка з акулячого хряща) є необхідним елементом для природного відновлення хряща, а також має здатність утримувати воду в товщі хряща, що сприяє зменшенню на суглоби. Застосування засобів із вмістом хондроїтину сприяє збільшенню рухливості суглобів та зменшення їх набряклості, активізації біосинтезу сполучних тканин та прискоренню процесу регенерації, стабілізації в'язкості внутрішньосуглобової рідини, підтримує водно-сольовий обмін у суглобах, що сприяє запобіганню відкладення солей та зменшення.

Бішофітє мінералом, створеним природним шляхом. Він видобувається у вигляді розсолу при бурінні свердловин і містить хлоридно-магнієво-натрієвий комплекс, йод, бром, залізо та інші елементи. При захворюваннях опорно-рухового апарату користь бішофіту полягає у його знеболювальній, протизапальній дії, що допомагає полегшити неприємні симптоми у суглобах при відкладенні солей.

Ефірна олія ялиці має цінні лікувальні властивості, дезінфікуючу та протизапальну дію. Олія ялиці сприяє зниженню запальних процесів. Його рекомендують при лікуванні подагри, ревматизму, при артрозах та остеохондрозах.

Рекомендації

Крем «Акулій хрящ з бішофітом» ТМ «Сила коня» рекомендується застосовувати для комплексного лікування, як косметичний засіб для допомоги при відкладенні солей у суглобах та підвищених навантаженнях на опорно-руховий апарат.

Спосіб використання

Нанесіть крем на хворобливу ділянку легкими масажними рухами протягом 3-5 хвилин 2-3 рази на день

Протипоказання: не використовувати при індивідуальній непереносимості компонентів крему.

Увага: не наносити крем на слизові оболонки, екзематичні поверхні та відкриті виразки. При попаданні у вічі промити великою кількістю води.

Умови та термін зберігання: Зберігати при температурі від +5°С до +25°С.

Термін придатності: 24 місяці.

ДСТУ 4765:2007

Чи не є лікарським засобом.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Вера Долинченко
    Відгук від покупця. Продавець: ZOO-RANGER

    Посилочку отримала. Все ОК. Покупкою задоволена. Спасибі

    Переваги:
    Все, як в описі товару
    Недоліки:
    Не виявлено