Крем від псоріазу дерматиту екземи Zudaifu NEW QingFangLi трав'яний не містить гормональних препаратів Original антисептично протигрибковий 30 г.

1 відгук

Код:  381483501

Крем від псоріазу дерматиту екземи Zudaifu NEW QingFangLi трав'яний не містить гормональних препаратів Original антисептично протигрибковий 30 г.

1 відгук

Код:  381483501

Продавець:Bonup Group

4.9/5  ( 96 оцінок )

498

447

Є в наявності

15

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Показання до застосування:-псоріаз будь-якої форми та виду-оперізуючий лишай-дерматит-атопічний дерматит-екзема-свербіж статевих органів та ніг-анальний свербіж-старечий свербіж-кропив'янка-акне-мікоз нігтів-пітниця-герпес-укуси комах-різні грибкиСпосіб застосування:Оброблювана ділянка шкіри повинна бути чистою і сухою. Поступово, тонким шаром, нанесіть крем на уражену ділянку шкіри. Дочекайтеся поки крем вбереться (20-30 хвилин). Повторюйте процедуру 2-3 десь у день. Важливо! Після зникнення всіх симптомів продовжуйте наносити крем ще протягом 1-2 тижнів на ті ж ділянки шкіри. Не наносьте крем на вологу шкіру, оскільки в цьому випадку його ефективність різко знижується. Дуже важлива системність застосування крему, не пропускайте жодного дня!Важливо! Крем призначений тільки для зовнішнього застосування, не допускайте попадання в ротову порожнину, очі та слизові оболонки.Склад:-Sophora Flavesсentis Radix (Корінь софори жовтуватої)-Stemonae Radix (корінь стемони)-Cnidii extract (джгун-кореня екстракт)-Cnidii fructus (джгун-кореня плоди)-Kochiae of rhizoma kodii extract (екстракт кореневища кохії)-Menthae Haplocalycis Herba (трава м'яти просто чашникової)-Chlorhexidine Acetate (хлоргексидин ацетат)-Stearic acid (стеаринова кислота)-glycerol monostearate (гліцерол моностеарат)-white petroleum jelly (білий вазелін)-chlorhexidine diacetate (діацетат хлоргексидину)-purified water (очищена вода)-octanoic acid (капринова кислота)-monoglyceride (моногліцериди)Не містить гормональних препаратів. Підходить дітям від 3 років!Протипоказання: крем не рекомендується застосовувати вагітним жінкам, дітям та жінкам у період лактації.Зберігання: до і після розтину крем слід зберігати в сухому прохолодному місці, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів.Термін придатності – 3 роки.Об'єм: 30 г

Характеристики

Призначення
Країна-виробник
  • Китай
Країна реєстрації бренда
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Наталия Коцюруба
    Відгук від покупця. Продавець: Bonup Group

    Значительно уменьшает бляшки псориаза, эффективна при укусах насекомых

    Переваги:
    Натуральный состав,в упаковке 30 г., можно применять детям.
    Недоліки:
    В составе ментол-после нанесения на кожу, ощутимая прохлада ми