Рукавички вінілові MediOK, розмір XL

Рукавички вінілові MediOK, розмір XL

Продавець:Zabiiaka Seller

4.9/5  ( 18 оцінок )

120

Є в наявності

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Рукавички вінілові прозорі XL 100 шт.

Рукавички медичні відносять до двох основних категорій: хірургічні та оглядові. Рукавички вінілові одноразові належать до оглядових і використовуються під час огляду хворих, а також у лабораторіях. Вони забезпечують точні відчуття під час тактильного контакту, а це дуже важливо вчасно пальпаційної діагностики пацієнта. Поріг чутливості під час тактильного контакту не такий високий, як у латексних хірургічних рукавичок, але цього досить для огляду хворого. Ціна вінілових рукавичок досить демократична, тому їм віддається перевага під час вибору рукавичок для огляду пацієнтів.

Ми надаємо можливість купити рукавички за зниженими цінами. Проводячи часте аналітичне порівняння цін на ринку, ми щоразу переконуємося в тому, що наша продукція найбільш доступна.

Вінілові рукавички коштують недорого, тому мають попит у багатьох сферах, не тільки в медичній. Авторитетні салони краси купують рукавички вінілові неопудрені. Вони комфортні у використанні та мають достатній ступінь безпеки. Салони краси віддають перевагу саме цього різновиду рукавичок через те, що вони не мають негативного впливу на шкіру рук, не пересушують її та є гіпоалергенними.

Завдяки недостатньо високій міцності, рукавиці вінілові одноразові не рекомендуються до використання для маніпуляцій, де ризик заразиться інфекцією або отримати хімічний опік, дуже високий.

Розмірна сітка

Рукавички універсальні на кожну руку. Манжети скатани у валик для комфортного надягання. Стандартна довжина рукавичок 24 см. Верхній шар вінілових рукавичок може варіюватися між гладкою та текстурованою. Розмірний ряд має буквене позначення: S маленький; M середній; L великий.

Де придбати?

Вінілові рукавички купити можна не виходячи з дому. Досить буде зателефонувати нам або замовити зворотний дзвінок. Багато господинь віддають перевагу саме цьому різновиду рукавичок. Для домашньої роботи вони просто незамінні.

На вінілові рукавички ціна доступна кожному. Здійснюючи купівлю, варто віддавати перевагу авторитетним виробникам, інакше ви ризикуєте отримати продукт, який нещільно прилягає до руки, створюючи небажаний дискомфорт.

Ми несемо відповідальність за якість свого товару та віддаємо перевагу тільки перевіреним виробникам.

Замовити необхідну продукцію можна скористатися контактними даними, зазначеними на сайті.

В пакованні 100 шт. (50 пар).

Характеристики

Розмір рукавичок
Матеріал
Особливості
Стерильність
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами