Напій з активною клітковиною для схуднення і детокса 10 шт Donutt (8858934701058)

Напій з активною клітковиною для схуднення і детокса 10 шт Donutt (8858934701058)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

400

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Абсолютно натуральний коктейль з клітковиною і легким приємним смаком меду і лимона для очищення організму від шлаків і токсинів, поліпшення травлення, зниження ваги природним шляхом і нормалізації процесу дефекації.

Діарея, запор, метеоризм, біль у животі, неприємний запах тіла і з рота, неприродне і нез'ясовне збільшення ваги, постійні проблеми зі шкірою і головні болі, поява алергії і висипань, сірий і тьмяний колір шкіри, підвищена стомлюваність - все це може свідчити про зашлакуваня

Детокс-напій з активованою клітковиною допомагає ефективно і абсолютно природно усунути цю проблему завдяки своєму комплексу натуральних активних компонентів:

- Фруктоолігосахариди або розчинна клітковина усувають причини запору, сприяють легкому і регулярному виведенню калових мас з організму, збільшують міцність епітеліальних клітин кишечника, запобігають розвитку ентериту. Сприяючи кращому засвоєнню кальцію, знижує ризик виникнення остеопорозу. Знижує рівень холестерину і тригліцеридів у крові.

- Пудра силієвого лушпиння - водорозчинні харчові волокна, набухаючи, усувають почуття голоду надовго, виводять з кишечника токсини, допомагають контролювати холестерин у крові. Використовується в лікуванні геморою, запорів і надмірної ваги.

- Пшенична трава багата на корисні амінокислоти, мінерали і вітаміни, володіє найсильнішими антиоксидантними властивостями, запобігає розвитку і зростанню ракових клітин. Покращує процес детоксикації всього організму, очищає печінку від шкідливих токсинів, покращує травлення та виведення продуктів обміну речовин, сприяє контролю ваги тіла.

- Екстракт люцерни містить ферменти, що покращують травлення, усуває запори і допомагає вилікувати геморой, пригнічує зростання хвороботворних бактерій, купує запальні процеси. Будучи джерелом великої кількості мікроелементів, активно покращує стан кожного покриву.

- Екстракт чорного кунжуту нормалізує обмінні процеси в організмі, в тому числі і ліпідний, очищає судини від холестеринових бляшок, покращує склад крові, позбавляє від болів у шлунку. Виступаючи потужним антиоксидантом, підвищує імунітет, бореться з вільними радикалами, що прискорюють старіння, покращує стан шкіри, волосся і нігтів.

- Екстракт одуванчика надає жовчогінну дію, стимулює шлункову секрецію і сприяє розщепленню жирів, стимулює процес травлення. Володіючи слабким ефектом, прискорює випорожнення шлунка. Будучи відмінним джерелом вітаміну К і кальцію, допомагає підвищити щільність кісток і знизити ризик остеопорозу і переломів.

- Ферментований яблучний оцет відновлює кислотно-лужний баланс, сприяє зменшенню кількості хвороботворних бактерій і грибків у ЖКТ, нормалізує мікрофлору. Покращує секреторну функцію шлунка, стимулює обмінні процеси в організмі, знижує апетит, створює відчуття легкості, підвищує працездатність і активність.

В результаті систематичного вживання детокс-напою організм очищається від шлаків, токсинів і хвороботворних бактерій, знижується апетит, прискорюється метаболізм, відбувається здоровий процес схуднення, нормалізується робота кишечника, усуваються розлади шлунка і процесу дефекації, проходить неприємний запах, поліпшується засвоєння поживних речовин і стан З'являється відчуття легкості у всьому тілі, прилив сил і бадьорості, більше ніякої тяжкості і болю в шлунку, запоров і діареї, зайвої ваги від кожного макового зернятка. Шкіра набуває природний свіжий колір без висипань і алергічних реакцій, а нігті і волосся - силу і блиск.

Показання:
- зашлакованість організму;

- уповільнений метаболізм, додавання у вазі;

- діарея, запори, метеоризм, болі та дискомфорт у животі;

- порушення роботи ЖКТ;

- хронічні проблеми зі шкірою (екзема, висип, фурункули, незагоєні рани, крапивниця, алергія, висипання);

- тьмяний землистий колір шкіри;

- поганий запах тіла і з рота;

- сонливість, підвищена стомлюваність, втрата концентрації;

- головні болі та дратівливість;

- запаморочення, озноб, нудота.

Протипоказання:
- вагітність;

- період лактації (вживання тільки при гострій необхідності);

- дитячий вік;

- повне голодування;

- виразкова хвороба та інші захворювання ЖКТ (вживати з обережністю);

- індивідуальна непереносимість компонентів.

Склад:
Phyllium Husk Powder, Wheat Grass Seedlings, Black Sesame Extract, Fructooligosaccharide (FOS), Dandelion Root Extract, Apple Cider Vinegar (Fermented Vinegar), Alfalfa Extract Powder, Honey Powder.

Спосіб застосування:
Вміст 1 саші залити 150-200 мл холодної води і розмішати до повного розчинення, випити залпом і запити 1-2 склянками простої води. Вживати по 1 саші на день, на ніч.

При виразковій хворобі та інших захворюваннях ЖКТ рекомендовано вживати половину напою в першій половині дня.

При запорах рекомендовано проходження курсу в 30 днів.

Для зниження ваги випивати склянку клітковини перед вечерею або замість вечері, мінімальним курсом 30 днів.
Після проходження мінімального курсу пити 2-3 рази на тиждень.

Якщо процес дефекації відбувається довше, ніж через 12 годин, слід збільшити прийом препарату до 45 днів.

Якщо слабкий ефект занадто сильний і дискомфортний або, навпаки, прийом препарату викликає запір, - перед вживанням необхідно наполягти клітковину кілька годин у склянці води. Вона стане схожою на густий кисіль і збільшиться в розмірах, тому використовуйте велику чашку і залиште місце для розбухання клітковини.


 

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами