Очищаючі і слабкі капсули Laxative capsule 100 шт WANG PROM (8858111001186)

Очищаючі і слабкі капсули Laxative capsule 100 шт WANG PROM (8858111001186)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

450

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Слабкі, очищуючі капсули, що полегшують дефекацію.

Застосовується при закупорці кишківника, запорах і болях у животі. Володіє слабким ефектом. Спалюють жири, виводять шлаки, токсини та інші шкідливі речовини з організму, покращують обмін речовин, знижують апетит, сприяють зниженню ваги, знижують вміст холестерину в крові.

Мають дратівливу дію на рецептори, локалізовані в стінці товстого кишечника і таким чином стимулюють його перистальтику. Крім цього, вони можуть збільшувати проникність слизової кишечника, в результаті чого вода і електроліти накопичуються в просвіті кишки.

У складі капсули екстракт сенни, екстракт гарцинії камбоджійської, екстракт сафлори.

Оскільки слабкі дратівливого типу діють головним чином на товстий кишечник, слабкий ефект зазвичай не розвивається раніше ніж через 6 годин. Вираженість ефекту варіює залежно від індивідуальної чутливості, їх застосовують зазвичай на ніч. У листях містяться сенни (Cassia acutifollia Del. або Cassia angustifolia Vahl.) антрахінонові глікозиди (сеннозиди) в товстому кишечнику під впливом мікрофлори руйнуються. Вивільнені аглікони (емодин та ін.) чинять подразнювальну дію на слизову кишечника, стимулюють його перистальтику, а також порушують всмоктування води і електролітів, в результаті чого вони накопичуються в просвіті кишківника, що збільшує обсяг кишкового вмісту.

Капсули діють дуже м'яко, безболісно, без крутячих і тягнучих болів.

Крім того, допомагають налагодити роботу млявого кишечника, коли кишківник не працює регулярно і постійно трапляються запори.

Курс лікування млявого кишечника - 1 банку (100 капсул). За цей період кишечник привчається працювати регулярно в режимі.

Застосовувати - 3 капсули перед сном 1 раз на день.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами