Питний морський колаген для краси і здоров'я Collagen 4500 15 шт Donutt Brand (8858934700594)

Питний морський колаген для краси і здоров'я Collagen 4500 15 шт Donutt Brand (8858934700594)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 126 оцінок )

600

Є в наявності

8

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Колаген - ключик до збереження і продовження нашої молодості, найпоширеніший білок в організмі, присутній в м'язах, шкірі, крові, кістках, хрящах і зв'язках. Будучи будівельним матеріалом, сприяє захисту органів, суглобів і сухожиль, забезпечує з'єднання кісток і м'язів, робить шкіру еластичною, підтягнутою і упругою. З віком процес продукування колагену в організмі сповільнюється, а нездоровий спосіб життя, шкідливі звички, незбалансоване харчування і вплив негативних факторів навколишнього середовища погіршують ситуацію. У підсумку починають утворюватися зморшки, шкіра провисає, починають хворіти суглоби.

Питний комплекс розроблений для заповнення цього недоліку, уповільнення природного процесу старіння, підтримки краси і здоров'я всього організму.

Активними компонентами є:

  • Морський колаген - чистий колаген з Японії, здобутий з глибоководних риб, маючи низьку молекулярну вагу (на відміну від бичачого, свинячого або курячого), легко засвоюється і швидко активується організмом, стимулює і прискорює процес вироблення клітинами власного колагену та еластину.
  • Вітамін С - антиоксидант, необхідний шкірі, відновлює пошкоджені клітини і запобігає їх руйнуванню, стимулює вироблення природного колагену, попереджає порушення пігментації, зменшує вікові плями, веснушки, сприяє рівномірному і красивому кольору кожного покриву.
  • Вітамін Е - незамінний каталізатор обмінних процесів у всьому організмі, зміцнює і захищає клітини від пошкоджень і руйнувань вільними радикалами. Зберігає молодість і здоров'я кожного покриву, розгладжує зморшки, зменшує розтяжки і видимість шрамів, знімає запалення і лушпіння, ефективно пом'якшує шкіру, робить її рівною і гладкою.
  • Коензим Q10 активно бореться з вільними радикалами, уповільнює процеси старіння, забезпечує інтенсивне зволоження шкіри, запобігає появі ранніх зморшок і вікової пігментації.
  • Екстракт вишні ацероли - багате джерело каротиноїдів, які зміцнюють імунітет. Володіючи вираженою антиоксидантною дією, зупиняє процеси в'ядання і старіння шкіри, зміцнює судинну сіточку, знімає запалення, красноту, сліди втоми і стресу, покращує стан кожного покриву. Кальцій, що входить до складу плоду, зміцнює нігтьову пластину, волосся і кістки.

В результаті систематичного прийому комплексу ви не тільки відчуєте, а й побачите якісні зміни в усьому тілі:

Зменшуються зморшки будь-якої глибини, освітлюються пігментні плями, проходять висипання, дряба і суха шкіра повертає еластичність і пружність, стає чистою свіжою і зволоженою.
Зміцнюються нігті і волосся, починають активно рости, стають сильними і блискучими.
Скелет стає міцним, хрящова тканина відновлюється, зменшується біль і проблеми з суглобами.
Показання:
- вік від 30 років;

- профілактика остеопорозу та переломів;

- зниження вироблення хрящової тканини, захворювання суглобів;

- вікові зміни шкіри (зморшки, знижений тургор, сухість, гіперпігментація).

Протипоказання:
- вагітність, період лактації (за погодженням з лікарем);

- дитячий вік;

- індивідуальна непереносимість компонентів.

Склад:
Fish Collagen Peptide, L-Cysteine HCL Anhydrous, Acerola Extract, Coenzyme Q10 powder, Sodium Ascorbate (Vitamin C), Di-a Tocopheryl Acetate Powder (Vitamin E).

Спосіб застосування:

Вміст 1 саші залити 150-200 мл прохолодної води і розмішати до повного розчинення, випити залпом через 20-30 хвилин після прийому їжі.

Вживати по 1 саші на день.

Рекомендований мінімальний курс - 1 упаковка (тобто 15 саші).

Для більш стійкого і відчутного результату приймати протягом 30-40 днів.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами