Вітаміни та мінерали Omnia Active Formula 45 капсул

Вітаміни та мінерали Omnia Active Formula 45 капсул

Продавець:Sport group

4.3/5  ( 129 оцінок )

850

830

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

OMNIA ACTIVE FORMULA – це інноваційний склад інгредієнтів, який забезпечує організм корисними вітамінами та мінералами. Вони беруть участь у метаболічних та ферментативних процесах. Зокрема, вітаміни (С, В2, В3, В5, В6, В12) сприяють нормальному енергетичному метаболізму та зменшенню відчуття втоми та слабкості.

Для підтримки усіх життєвих процесів людині щодня необхідно приймати вітаміни та мікроелементи. Ці сполуки не синтезуються в організмі, тому вони повинні постійно надходити ззовні з їжею.

Нестача вітамінів призводить до порушення роботи у тканинах та органах, адже саме вітаміни включені практично в усі біохімічні цикли, які відбуваються в організмі людини. Якщо якогось вітаміну не вистачає, це означає, що даний фізіологічний процес буде проходити в уповільненому темпі, тобто мінімальна кількість вітаміну буде лімітувати його інтенсивність. На цьому тлі наступають порушення в обміні речовин, організм погано чинить опір хворобам, тому що імунна система погано виконує покладені на неї функції.

Мінеральні речовини (макро- та мікроелементи) необхідні для утворення тканин, а також для протікання біохімічних та фізіологічних процесів. Таким чином, ряд мікроелементів входить до складу ферментних систем, які здійснюють в організмі найважливіші біохімічні перетворення. Деякі з елементів є складовою частиною найважливіших пігментів, наприклад залізо, завдяки якому гемоглобін здатний здійснювати функцію окислення-відновлення. Найважливішими макро- та мікроелементами є кальцій, магній, залізо, цинк, йод, селен, марганець, хром тощо.

Збалансоване надходження усіх вітамінів та мікроелементів потрібно з одного боку для нормального протікання життєвих процесів, а з іншого боку – для кращого засвоєння. Адже відомо, що деякі вітаміни та мінерали позитивно взаємодіють між собою.

Наприклад, вітамін А покращує засвоєння заліза, а рівень гемоглобіну підвищується, якщо залізо приймати у поєднанні з вітаміном А. Також позитивно взаємодіють між собою мікроелемент селен та вітамін Е, які захищають жирові тканини організму. Вітамін D покращує засвоєння кальцію та фосфору.

Спосіб прийому:

Рекомендується приймати по 1 капсулі на добу.

Складові:

трикальцій фосфат, наповнювач: мікрокристалічна целюлоза; оксид магнію, фосфатидилхолін, вітамін С (L-аскорбінова кислота), фумарат заліза, агенти, які покривають: гідроксипропілметилцелюлоза, тальк, поліетиленгліколь; вітамін Е (DL-a-токоферолу ацетат), глюконат марганцю, ніацин (нікотинамід), оксид цинку, L-селено метіонін, речовини проти злежування, стеарат магнію, діоксид кремнію; глюконат міді, пантотенова кислота (пантотенат кальцію), барвник: діоксид титану; вітамін А (ретинілацетат), вітамін D (холекальциферол), вітамін B6 (піридоксин гідрохлорид), вітамін К (фітоменадіон), рибофлавін, тіамін (тіамін гідрохлорид), хром (III) піколінат, фолієва кислота (птероілглютамінова кислота), йодид калію, біотин, вітамін В12 (цианокобаламін).

Характеристики

Країна-виробник
  • Італія
Країна реєстрації бренда
  • Італія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами