Тайський питний колаген для чоловіків з виноградним смаком 10 шт Donut Collagen M Plus 150000 (8858934701393)

Тайський питний колаген для чоловіків з виноградним смаком 10 шт Donut Collagen M Plus 150000 (8858934701393)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

600

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Унікальний вітамінний комплекс, розроблений спеціально для чоловічого здоров'я, містить найнеобхідніші речовини для бадьорості та чоловічої сили. Плюс колаген для омолодження організму!
Колаген формує своєрідну ту саму «основу» шкіри, яка запобігає обвисанню шкіри, забезпечує еластичність і пружність шкіри. Колаген не виробляється в організмі людини після 23 - 25 років, після чого шкірні покриви не відновлюються і шкіра старіє, втрачає пружність і обвисає. Колаген - це необхідний нашому організму матеріал для будови клітин.

До складу комплексу входить (утримання в одному саші):

Рибний колаген трипептид 10000 мг,
Інулін 1500 мг,
Ель карнітин (L-Carnitine) 150 мг,
Ель цистеїн (L - Cystein) 100 мг,
Ель аргіні (L - Arginin) 100 мг,
Коензим Q10 - 80 мг,
Устричний ексракт - 60 мг,
Екстракт женьшеня 60 мг,
Вітамін С - 60 мг,
Хелат цинка 30 мг,
Вітамін Е 20 мг.
Коензим Q10 нейтралізує активність вільних радикалів, чим уповільнює старіння організму загалом і шкіри зокрема. Клінічні випробування показали, що тварини, які отримували з їжею Коензим Q10 живуть значно довше тварин з контрольних груп, коензим не отримували. Прийом Коензім Q10 знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань. Коензим Q10 нормалізує артеріальний тиск, особливо показаний гіпертонікам. Коензим Q10 сприяє загоєнню та регенерації дісен, робить шкіру більш зволоженою, м'якою і здоровою.
Прийом цистеїну захищає організм від негативних впливів навколишнього середовища (що характерно для жителів мегаполісу), одночасно омолоджуючи його. Цистеїн має дуже потужну антиоксидантну властивість. Організм очищується і омолоджується в цілому. Особливо помітно поліпшується структура нігтів, волосся, шкіра стає еластичною, упругою і зволоженою.

Аскорбінова кислота. Вітамін С. Аскорбінова кислота необхідна для утворення внутрішньоклітинного колагену, потрібно для зміцнення структури зубів, кісток і стінок капілярів. Бере участь в окислювально-відновлювальних реакціях, метаболізмі тирозину, перетворенні фолієвої кислоти на фолінієву, метаболізмі вуглеводів, синтезі ліпідів і білків, метаболізмі заліза, процесах клітинного дихання. Знижує потребу у вітамінах B1, B2, A, E, фолієвій кислоті, пантотеновій кислоті, сприяє підвищенню стійкості організму до інфекцій; покращує абсорбцію заліза, сприяючи його депонуванню в редукованій формі. Володіє антиоксидантними властивостями. При інтравагінальному застосуванні аскорбінова кислота знижує рН вологалища, інгібуючи зростання бактерій і сприяє відновленню і підтримці нормальних показників рН і флори вологолища.

Альфа токоферол ацетат. Токоферол - це найсильніший антиоксидант. Допоможе при порушенні менструального циклу, при захворюваннях шкіри, від спазмів переферичних судин. Порушення менструального циклу. Загроза переривання вагітності. Порушення сперматогенезу (процесу утворення чоловічих статевих клітин) і потенції (статевої активності). Деякі дерматози (шкірні хвороби). Псоріаз. Міокардіопатії (захворювання серцевого м'яза). Спазми (різке звуження просвіту) периферичних судин. Захворювання печінки. Порушення менструального циклу. Загроза переривання вагітності. Порушення сперматогенезу (процесу утворення чоловічих статевих клітин) і потенції (статевої активності). Деякі дерматози (шкірні хвороби). Псоріаз. Міокардіопатії (захворювання серцевого м'яза). Спазми (різке звуження просвіту) периферичних судин. Захворювання печінки.

Екстракт вишні ацеролли. Вишня ацеролла багата вітаміном С, А, В, а також залізом, кальцієм і фосфором.

Спосіб застосування: розведіть вміст пакетика водою кімнатної температури, розмішайте і випийте один раз на день. Якщо прийняти через годину або дві після вечері замість перекусу, то пізніше не захочеться їсти.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами