Спрей для горла Kamillosan M (Каміллосан М) з натуральними маслами 15 мл. Meda (8858789600018)

Спрей для горла Kamillosan M (Каміллосан М) з натуральними маслами 15 мл. Meda (8858789600018)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

450

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Спрей для горла Kamillosan M (Каміллосан М) від тайської фармацевтичної мануфактури Interthai Pharmaceutical Manufacturing Ltd під ліцензією німецької компанії MEDA поєднує в собі протизапальні властивості ромашки з антибактеріальною дією ефірних олій.

Спрей Каміллосан М - це ефективний, безпечний, натуральний засіб, який знімає запальні процеси в горлі, прибирає болючі відчуття, запобігає поширенню інфекції на бронхи і нижні дихальні шляхи.

Спрей також служить для гігієни рота і горла. Натуральна формула спрею повністю знищує патогенні мікроорганізми, які потрапили з диханням або їжею, пом'якшуючи слизову і відновлюючи пошкодження. Спрей не містить спиртів і синтетичних сполук.

Свідчення до застосування спрею Каміллосан М.

  • захворювання горла.
  • запальні ураження щічної і глоточної порожнин.
  • пародонтоз, гострий гінгівіт.
  • зубний біль, біль після видалення зуба.
  • роздратування слизової оболонки, викликане зубними брекетами.
  • неприємний запах з рота.

Дія основних компонентів спрею Каміллосан М.
Екстракт кольорів ромашки.

це заспокійливий, освіжаючий, зволожуючий компонент. Ідеальний для чутливої шкіри, антисептик, знімає роздратування. Ароматизатор. Тонізуючий, протизапальний, очищувальний засіб.

Масло м'яти перцевий.
загоює ранки та мікротріщини; сприяє виведенню токсичних речовин; нормалізує клітинні процеси, покращуючи обмін і кровообіг в дермі. Охолоджуючий ефект усуває запальні прояви.

Масло шавлії.
завдяки його антисептичним властивостям, застосовують як в'яжучий, антибактеріальний і противірусний засіб при ангіні, стоматитах, кровоточуючих деснах. Найсильніша, згубна для патогенів дія шавлії обумовлена вмістом у ній рослинного антибіотика сальвіна. Він ефективно знищує золотистий стафілокок і сліди його життєдіяльності, відмінно справляється з багатьма видами грибків. Шалфей також володіє протизапальною, ранозаглядаючою, кровоспинною, в'яжучою дією. Зміцнює епітелій слизових, має невеликий спазмолітичний ефект.

Анісова олія.
володіє широким спектром лікувального та профілактичного впливу. Воно ефективне при простудних захворюваннях, зокрема тих, хто зачіпає органи дихання, оскільки надає відхаркувальну і пом'якшувальну дію і одночасно є жарознижувальним засобом. Анісова олія застосовується для усунення охриплості і запаленості десен, допомагає при цингу, використовується зовнішньо для загоєння опікових уражень.

Ефірна олія бергамота.
антимікробне, протигрибкове, протизапальне, антисептичне (властивості бергамота посилюються в поєднанні з маслами евкаліпту і шавлії), що ранозаглядає. Олія бергамота - це ефективний засіб при ГРВІ, грипі; є жарознижувальним засобом; ефективний засіб при стоматиті, грибковому ураженні слизових. Має дезодорюючі властивості для порожнини рота.

Евкаліптова олія.
чинить антибактеріальну, противірусну, протизапальну, антисептичну дію. Його можна використовувати для освіження дихання та оздоровлення порожнини рота, при запальних захворюваннях верхніх дихальних шляхів. Засіб знижує застій зсув у дихальних шляхах, знімає запалення, усуває біль при ковтанні.

Ефірна олія сосни видобувається з соснових нирок, молодих втечі та хвої. Чинить протизапальну, антибактеріальну, противірусну, антисептичну, відхаркувальну дію. Основною властивістю вважається допомога при захворюваннях верхніх дихальних шляхів.

Метилсаліцилат - безбарвна або жовтувата рідина з характерним ароматичним запахом, покращує процеси мікроциркуляції, нормалізує підвищену проникність капілярів, знижує інфільтрацію і набряк запалених тканин. Виявляє анальгезуючу і протизапальну дію.

Спосіб застосування.
Перед застосуванням флакон необхідно злегка збовтати, розпорошити засіб у ротовій порожнині, направивши розпилювач в область горла і натиснути 1-2 рази. Розпорошувати тричі на день після їжі.

Склад.
Екстракт ромашки, масло м'яти перцевий, олія шавлії, анісова олія, олія соснової хвої, олія бергамоту, олія евкаліпту, метилсаліцилат.

Запобіжні заходи.
Не розпорошувати в ніс. Не перевищувати дозування, встановлене виробником.

Протипоказання.
Індивідуальна непереносимість спрею.

Умови зберігання.
Зберігати при кімнатній температурі, далеко від прямих сонячних променів, в недоступному для дітей місці

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами